anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
Ειπα να κανω δοκιμη... τσουζει ομως...
![f9e56287f1fda4849aec46be99edac1c--party-emoji-smiley-faces.jpg](https://i.pinimg.com/736x/f9/e5/62/f9e56287f1fda4849aec46be99edac1c--party-emoji-smiley-faces.jpg)
Αντιχειρα σου λεει να βαλεις.
Ο σατανας!
αρε ρε ευα αμεσως στα βαθια, αυτα κοριτσαρα μου θελουν τροπο σιγα σιγα οχι με την σφηνα μπαμ και κατω και ελπιζω να ηταν και μικρη γιατι αλλιως εκανες και μακροβουτια![]()
![]()
![]()
παντως εχεις βαλθει να μας τρελανεις βλεπω το ξυρισμενο μουνακι σου και μου ερχετε να χωθω μεσα του να το ρουφηξω![]()
![]()
![]()
Εσυ γλυκε μου πως ξερεις σε πιο βαθος ειμαι...;ε; σφηνιτσα ηταν..με προσεχουν τα αγορια..αμεε τι νομιζες..![]()
![]()
μωρο μου γλυκο εσυ μην με μαλωνεις αλλα απο αυτο που βλεπω καταλαβαινω απλα για σενα το λεω τιποτα αλλο για να μην εχεις παρενεργειες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως Ευα.. σημερα αυριο....απεφυγε τα οσπρια καλου κακου![]()
ευακι καλα πας με την σφήνα προσοχη στο τσουξιμο και στο σκηψιμο δεν βλεπω την ωρα απο δευτερα που θα μπω λιστα να δω και την σφήνα απο κονταΜαναρι μ εσυ... με προσεχετε μωρε..δεν εχω παράπονο κ λιγο βιαιοι που γίνεστε ειναι γτ γουσταρουμε κ λιγη αγριαδα... λοιπον μωρο μου σφήνα ηταν αλλα ζοριστικα..
ευακι καλα πας με την σφήνα προσοχη στο τσουξιμο και στο σκηψιμο δεν βλεπω την ωρα απο δευτερα που θα μπω λιστα να δω και την σφήνα απο κοντα
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη τους μπερδευεις ετσι τους ανθρωπους....Τη σφηνα;ποια σφήνα;την εστειλα διακοπές.. Χαχαχαχαχα
Μη τους μπερδευεις ετσι τους ανθρωπους....
ΕΓΩ παω διακοπες.
Υ.Γ, Δεν με λενε σφηνα
Τι πεταχτηκες σαν σφηνα;δεν εννοούσα εσενα ανόητε..Χαχαχαχαχα