eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Ευουλα καλημερα!!...κ προσοχη στα ψαρια...
καλημερα μωρο!!προσεχω..και αυτα με προσεχουν χαχαχ
Ευουλα καλημερα!!...κ προσοχη στα ψαρια...
βρε παιδια δεν το τελιωνουμε λεω εγω
αν καποιος βγαζει κομπλεξ κατεμε ειναι μπουφος
θα ειναι μια ζωη ετσι κ αν παλι λεει οτι δεν βγαζει κομπλεξ μπορει να μην το καταλαβαινει
κ θα πω κατι το οποιο πολυ μπορει να ειναι πολυ σκληρο
αν καποιος εχει παιδι/παιδια αγορι η κοριτσι να ευχεται τα καλυτερα για το παιδι του
γιατι ολοι μας δε θα θελαμε να μαθουμε οτι το αγορι εγινε φουστης κ η κορη μας τανα
πιστεψτε με οτι ειναι δυσκολο οταν μαθευτει
χωρις παρεξηγηση παιδια
δυστηχως η ευτηχως ο δρομος που διαλεγει μια κοπελα για να κανει αυτη τη δουλεια ειναι πολυ δυσκολος
εστω κ περιστασιακα αν τον κανει
γιαυτο δεν χρειαζετε αυτο το ξεκατινιασμα που διαβαζω σε πολα νηματα απο διαφορους
εδω ειμαστε γιανα περναμε καλα να λεμε τα κακα κ τα καλα αφου εχουμε βρεθει με καποια
με εκτιμηση προς ολους
αυτο ακριβώς Ευα, τα εργατικά είναι τα πιο τίμια κορίτσια το μόνο πράγμα που σου ζητούν είναι τα λεφτά σου, οι έξω σχέσεις με τις κορασίδες παίζει να σου βγει ακάλυπτη επιταγή!
πουτανες στη ψυχη να προσεχετε μη γινουν οι κορες σας,γτ τουτο το επαγγελμα καποια στιγμη θα το σταματησω και ισως αν σταθω τυχερη να κανω οικογενεια!η πουτανα στη ψυχη θα κουβαλαει αυτη τη βρωμα μεσα της μεχρι να πεθανει!!κανοντας δυστηχησμενους τους γυρω της και τον ιδιο της τον εαυτο!καταλαβες τη διαφορα?? ποσα πουτανακια γνωρισατε που σας εφαγαν λεφτα η σας εταξαν ερωτες??? η σχεση σας με το call girl πιστεψε με,ειναι η πιο τιμια!!δικαιες συναλλαγες
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βαζεται με μια γυναικα που ειναι ξεκαθαρη και αποτελεσματικη σε αυτο που κανει.
λοιπον ευα αν και δεν σε εχω γνωρισει συμφωνω απολυτα και στην τελικη τι θελετε ρε παιδια να σας πουλα ερωτα και να αγοραζεται η το τιμιο σεξ και να ξερουμε τι μας γινετε.
παντως καλητερα πουτανα στο σωμα παρα στην ψυχη.ο συνδιασμος ειναι που πρεπει να τον αποφευγουμε σα την λεπρα
πες μου μαναρι μου ποτε εγινε αποδεκτο το ξεκαθαρο και το ντομπρο???σε τουτο δω το πλανητη? παραμυθιασμα θελουν καποιοι σαν κατι χαζογκομενιτσες στο μπουρναζι
Ευαραα μην ασχολείσαι με τον κάθε κομπλεξικό που λέει κάτι για να σε προσβάλλει μην απαντάς σε βλάκες όση σε ξέρουν από κοντά ξέρουν ότι είσαι πολύ καλό παιδί οπότε πάμε παρακάτω αστέρι.
περαστικά ρε αστέρι άντε από αύριο μάχιμο πάλι να πάψουν κάτι σαύρες να μιλάνε Καλό βράδυ κούκλαρα μμετα απο ενα κρυωμα και πονολαιμο ξανα αυριο μαχιμη!! ελπιζω ολα καλα χωρις κατι απροοπτο παλι!καληνυχτα σε ολους!ονειρα υγρα και καυτα :-* :-* :-* :-* :-*
κ έτσι να μείνεις μόνη Σ χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι Σ φιλιά μέσα στο σκ θέλω 2ωρο να με στραγκιξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις..χρειαζεται κοτσια για να μεινεις εξω απο το μαντρι σοχο !!καταλαβε το.. ο νοων νοειτω.... καληνυχτα
κ έτσι να μείνεις μόνη Σ χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι Σ φιλιά μέσα στο σκ θέλω 2ωρο να στραγκιξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις..
Καλό βράδυ αστέρι.να σε καλα ρε ψυχη!καληνυχτα
είσαι για κανα τρελο 3 να την κάνουμε την μικρή να μην μπορεί να βρεί την πόρτα για να φύγει εε ευαρα εσύ τί λές κάβλα μ..sohoviz σήμερα έχω σειρά εγω ελπίζω το ευακι να είναι καλά και να τα δώσει όλα σήμερα θα γίνει χαμός
sohoviz σήμερα έχω σειρά εγω ελπίζω το ευακι να είναι καλά και να τα δώσει όλα σήμερα θα γίνει χαμός
είσαι για κανα τρελο 3 να την κάνουμε την μικρή να μην μπορεί να βρεί την πόρτα για να φύγει εε ευαρα εσύ τί λές κάβλα μ..