sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
αχ κ να είχες το καβλι μ στο στόμα Σ τώρα τι θα γινόταν πανικός θα το στραγκιζες με τρέλα..
αχ κ να είχες το καβλι μ στο στόμα Σ τώρα τι θα γινόταν πανικός θα το στραγκιζες με τρέλα..
Καλησπερα ,εχω γραψει κριτικη και δεν εχει ανεβει ακομα τι γινεται γνωριζει κανεις??
φωτια εισαι μαναρι
sohoviz τελικά ότι και να κάνεις με την ευα σε βγάζει off 3 γύρους θάνατος πρεπει να οργανώσουμε τίποτα ομαδικό μπας και την καταφέρουμε![]()
εγώ είμαι μέσα φίλε μ η Εύα όμως έκανε την κότα Εύα θέλω μερα κ ωρα ακούω κάβλα μsohoviz τελικά ότι και να κάνεις με την ευα σε βγάζει off 3 γύρους θάνατος πρεπει να οργανώσουμε τίποτα ομαδικό μπας και την καταφέρουμε![]()
εγώ είμαι μέσα φίλε μ η Εύα όμως έκανε την κότα Εύα θέλω μερα κ ωρα ακούω κάβλα μ
Ε να. Γιαυτό αρπάζεις τα κρυολογήματα
αυτό είναι σίγουρο εγώ είμαι έτοιμος περιμένω μερα κ ώρα να κάνουμε το πάρτι με την μουναρα του σάιτ.κοτα αλανιαρα ειμαι..![]()
δεν εκανε την κότα απλά ήθελε να την απολαύσω μόνη![]()
![]()
![]()
σήμερα ήταν το κάτι άλλο είχε πολύ ενέργεια μόνο τσόντα δεν γυρίσαμε τύφλα ν έχει ο σιρινάκης
Ευα τώρα που το σκέφτομαι είμαι ετοιμος και για επόμενο γύρο σήμερα![]()
αυτό είναι σίγουρο εγώ είμαι έτοιμος περιμένω μερα κ ώρα να κάνουμε το πάρτι με την μουναρα του σάιτ.κοτα αλανιαρα ειμαι..![]()
πάντα έτσι είναι το ευακι φίλε για αυτό κ την θέλω παλι κ πάλι κ πάλι .δεν εκανε την κότα απλά ήθελε να την απολαύσω μόνη![]()
![]()
![]()
σήμερα ήταν το κάτι άλλο είχε πολύ ενέργεια μόνο τσόντα δεν γυρίσαμε τύφλα ν έχει ο σιρινάκης
Ευα τώρα που το σκέφτομαι είμαι ετοιμος και για επόμενο γύρο σήμερα![]()
αυτό είναι σίγουρο εγώ είμαι έτοιμος περιμένω μερα κ ώρα να κάνουμε το πάρτι με την μουναρα του σάιτ.
τζατζικάκι να κεράσω ?
Κάνε κράτη για καμία βδομάδα κ στο πάρτι θα γίνει χαμός εγώ νηστεία από αύριο χε χεπόσο μάνα μου στέρεψε για σήμερα![]()
Κάνε κράτη για καμία βδομάδα κ στο πάρτι θα γίνει χαμός εγώ νηστεία από αύριο χε χε