sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
Για δες θα την βρεις αν ναι μ το λες κ μένα οκθα το κανονισω να κανεις!!θα τη βρω και θα σου κανω κονε
Για δες θα την βρεις αν ναι μ το λες κ μένα οκθα το κανονισω να κανεις!!θα τη βρω και θα σου κανω κονε
νηστεία από το γαμισι λέω μωρό μ Όχι από το φαγητό τα έχεις μπλέξει λίγο εε μου φαίνεται σε πέθανε ο τζαμπερ κ παραμιλας εεεσυ για κοψιδια πας η για γαμησι?? μαλλον μπερδευτηκες!τι νηστεια καλε??τι του λες του ανθρωπου
νηστεία από το γαμισι λέω μωρό μ Όχι από το φαγητό τα έχεις μπλέξει λίγο εε μου φαίνεται σε πέθανε ο τζαμπερ κ παραμιλας εε
νομίζω υπάρχει κ μια διαφορά μεταξύ άντρα κ γυναίκας αλλά δεν είναι της ώρας εσύ κλείσε ραντεβού με τζαμπερ κ θα γίνει το πάρτι με τα ούζα οκ μωρόεγω νηστεια στο σεξ δε κανω για να αποδωσω!!οσο κανω τοσο θελω και τοσο πιο πολυ μαρεσει..ειναι ντοπα ρε παιδι μου!!!
νομίζω υπάρχει κ μια διαφορά μεταξύ άντρα κ γυναίκας αλλά δεν είναι της ώρας εσύ κλείσε ραντεβού με τζαμπερ κ θα γίνει το πάρτι με τα ούζα οκ μωρό
σίγουραλες επειδη ανοιξα το στομα και εβγαλα γλωσσα να αρπαξα κρυωμα????
σίγουρα
εσυ έγραψες ένα σχόλιο σε μία κριτική που έγραψα αλλά αυτό που έγραψες δεν έγινε εγώ δεν έγραψα πότε στο νήμα της κοπέλας οκ αυτό ήταν μεγάλο ψέμα οκ στο λέω απλά να το ξέρεις οκσίγουρα
εσυ έγραψες ένα σχόλιο σε μία κριτική που έγραψα αλλά αυτό που έγραψες δεν έγινε εγώ δεν έγραψα πότε στο νήμα της κοπέλας οκ αυτό ήταν μεγάλο ψέμα οκ στο λέω απλά να το ξέρεις οκ
καλά τα λες αλλά δεν μου αρέσει το ψέμα αυτό κ τέλος από μένα.τα της αλλης κοπελας στο νημα της!!εδω γραφει ευα... οκ?
καλά τα λες αλλά δεν μου αρέσει το ψέμα αυτό κ τέλος από μένα.
ριλαξξξξξξξξξξ μωρο μ ριλαξξξξμου σου πε του ειπε!!τι ειναι αυτα??σε νημα εισαι οχι σε καφενειο!!!εχει και πμ το καταστημα να τα πειτε!!
ριλαξξξξξξξξξξ μωρο μ ριλαξξξξ
Αφού τα ξέρεις τώρα ρε Εύα πως είναι εσύ καλά τα λες αλλά υπάρχει κ το αλλάτα συμπερασματα πρεπει να βγαινουν με τα ματια οχι με τα αυτια!!δες κατι και μετα πες!!καθεστε και μανουριαζετε απο ενα υπολογιστη!!
Αφού τα ξέρεις τώρα ρε Εύα πως είναι εσύ καλά τα λες αλλά υπάρχει κ το αλλά
Φυσικά κ έχει ησυχία φίλε με τέτοιες τιμες που έχει το κορίτσι είναι τιμες 2010 εν έτη 2017 τι περιμένεις εσυ δηλαδης εε κ να ξέρουν κάτι που λέμε στην Ελλάδα η φτήνια τρώει τον παρά Αυτά..
Για αλλη νανσυ τα γραφεις αυτα?
Η αλλος sohoviz γραφει εκει?
εσυ αμα σε λεγαν ψευτρα..να το αφηνες αναπαντητο.το νηματακι γτ το γαματε ομως??βαλτη εισαστε?? που κολαει να κανεις εδω παραθεση της αλλης κοπελας το νημα!!μπαχαλο ομως ε?
που είδες κάτι κακό σε αυτό το ποστ μ έβρισα είπα τπτ για την κοπέλα εε είδα τόσες καλές κριτικές κ πήγα κ είπα τι είδα αυτό κ τέλος γιατί είμαστε σε άλλο νήμα οκΓια αλλη νανσυ τα γραφεις αυτα?
Η αλλος sohoviz γραφει εκει?