Επισκέπτης
τον τσαμπα μαγκα? μπα οχι δες σε αλλα θρεντ που μας βγαζουν 40αρες κατι αναπηροι
Δεν ξερεις τον Μαγκα? Τον Δασκαλο?
Που μωρε σας βγαζουν 40αρες? (οχι οτι οι 40αρες ειναι κατι κακο)
τον τσαμπα μαγκα? μπα οχι δες σε αλλα θρεντ που μας βγαζουν 40αρες κατι αναπηροι
Δεν ξερεις τον Μαγκα? Τον Δασκαλο?
Που μωρε σας βγαζουν 40αρες? (οχι οτι οι 40αρες ειναι κατι κακο)
Τι εγραψες τωρα Κυριακη του Πάσχα θα είσαι έτοιμη λοιπόν ακονίζω από τώρα την σούβλαδυστηχως οχι ματια μου!κυριακη πασχα θα μαι οκ!
Τι εγραψες τωρα Κυριακη του Πάσχα θα είσαι έτοιμη λοιπόν ακονίζω από τώρα την σούβλα
Τι φοβασε βρε μωρο μηπως παχυνεις;Μια φορα στο τοσο χρειαζεται και η υπερβολη ετσι για να ξεσκαμεσουβλα??????? βρε μωρο μου τοσο μεγαλα προσοντα εχεις??
Τι φοβασε βρε μωρο μηπως παχυνεις;Μια φορα στο τοσο χρειαζεται και η υπερβολη ετσι για να ξεσκαμε
Ευαρα δεν καταλαβα λαθος αλλα ειναι το καταλληλο μεγεθος ωστε να σκασεις απο το φαι ,με πιανεις μωρο,μονο φοβαμαι λογω οτι εισαι κοριτσι του κατηχητικου και ενεκα της νηστειας μην σου πεσει βαρη και ασηκωτο Ρε τι παπαρας ειμαι τι σου γραφω Θα περασουμε και φετος ωραιο Πασχα με τα παντα ολαβρε για το μεγεθος ειπα εσυ αλλο καταλαβες!!! :-*
Ευαρα δεν καταλαβα λαθος αλλα ειναι το καταλληλο μεγεθος ωστε να σκασεις απο το φαι ,με πιανεις μωρο,μονο φοβαμαι λογω οτι εισαι κοριτσι του κατηχητικου και ενεκα της νηστειας μην σου πεσει βαρη και ασηκωτο Ρε τι παπαρας ειμαι τι σου γραφω Θα περασουμε και φετος ωραιο Πασχα με τα παντα ολα
ευα υπαρχει περιπτωση να σε δουμ εμεις απο κρητη?
Καυλαραααααα
δεν χορτασετι εχεις παθει ρε μωρο εσυ??ηταν να μη με δεις εχεις αφηνιασει!!
κριμα...μπα η βαση μου ειναι αθηνα!!σε νησια μονο διακοπες!
Καλημέρα μόλις άνοιξε το μάτι κ το γκαβλι μου κάγκελο έβλεπα την μουναρα της ευαρας στον ύπνο Μ κ έγινα τούρμπο πότε θα μου κάνεις τα τρέλα Σ τα κόλπα εε ευαρα μτι εχεις παθει ρε μωρο εσυ??ηταν να μη με δεις εχεις αφηνιασει!!
Καλημέρα μόλις άνοιξε το μάτι κ το γκαβλι μου κάγκελο έβλεπα την μουναρα της ευαρας στον ύπνο Μ κ έγινα τούρμπο πότε θα μου κάνεις τα τρέλα Σ τα κόλπα εε ευαρα μ
Tσααα εδω ειμαι!!
Τσεκαρε pm .....Tσααα εδω ειμαι!!