jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Σκαραμαγκά μ'αρέσει το ρουαγιαλ.. αλλα μακρυα....καλυτερα σε κατοικημένη περιοχή να ακούγομαι να καβλωνει κ κανείς απεξω..Χαχαχαχαχα
Σκαραμαγκά μ'αρέσει το ρουαγιαλ.. αλλα μακρυα....καλυτερα σε κατοικημένη περιοχή να ακούγομαι να καβλωνει κ κανείς απεξω..Χαχαχαχαχα
Πάμε βόλτα απόψε με τ' αμάξιμακρια ειναι
αλλα εγω θα σε παρω
εγω θα σε γυρισω
Πάμε βόλτα απόψε με τ' αμάξι
έλα και θα σου φερθώ εντάξει
στοίχημα να βάλεις και το χάνω
την καρδιά κομμάτια θα την κάνω.
Όλα σπάσ' τα όλα κάφ' τα
κορίτσι μου όλα για σένα.
Ναι δικε μου Παρεμπιπτοντως,τα μουσικα μου ακουσματα ειναι απο κλασικη μεχρι χεβι μεταλ αναλογα τα κεφιαελληνικο ασμα???
σορρυ αλλα ειμαι του ξενου ρεπερτοριου
ακόμα σε θυμάμαι να φωνάζεις μουναρα Μ Κ το καβλι είναι πέτρα σε θέλω στα 4 να βλέπω την τρελή κολάρα σ ....Σκαραμαγκά μ'αρέσει το ρουαγιαλ.. αλλα μακρυα....καλυτερα σε κατοικημένη περιοχή να ακούγομαι να καβλωνει κ κανείς απεξω..Χαχαχαχαχα
Ναι δικε μου Παρεμπιπτοντως,τα μουσικα μου ακουσματα ειναι απο κλασικη μεχρι χεβι μεταλ αναλογα τα κεφια
οντως ωραια η θεα στα 4..ακόμα σε θυμάμαι να φωνάζεις μουναρα Μ Κ το καβλι είναι πέτρα σε θέλω στα 4 να βλέπω την τρελή κολάρα σ ....
για μένα φίλε η Εύα είναι πολυ καλο παιδι σκύλος τρελός στον αγώνα κ σ βάζει τα γκολ το ένα πίσω από το άλλοοντως ωραια η θεα στα 4..
ναι σε ολα!! 100%για μένα φίλε η Εύα είναι πολυ καλο παιδι σκύλος τρελός στον αγώνα κ σ βάζει τα γκολ το ένα πίσω από το άλλο
ελληνικο ασμα???
σορρυ αλλα ειμαι του ξενου ρεπερτοριου
ναι σε ολα!! 100%
καλα εννοειται χαχαχχα
Ροκ ξενο ελληνικο :-* κ λιγο ελαφρολαικο ρε μωρο ε και αμα μερακλωσω γουστάρω κ κανα Ρεμπέτικο
μμ
δεν πολυ ταιριαζουμε μουσικα
ελπιζω ερωτικα να τα βρουμεε
Επισης Ευαρακαλη ανασταση καλο πασχα να εχουμε με υγεια πανω απο ολα!!καλα να περασουμε οπου και αν ειμαστε!! και με το μαλακο τα κοψιδια τη κυριακη ειδικα οσοι νηστεψαν μερες! :-* :-* :-* :-*
ερωτικα θα χορεψουμε σε αλλους ρυθμους..