eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
εσυ διαβαζε αυτα που γραφω, δινε προσοχη....καλη σου μερα και παντα επιτυχιες!
την ευλογια μου!
βεβαια δινωω βαση πατερ!!της ευλογιες σας γονυπετης ζητω !
εσυ διαβαζε αυτα που γραφω, δινε προσοχη....καλη σου μερα και παντα επιτυχιες!
την ευλογια μου!
μαλλον σε βλεπω να νοικιαζεις καμια γκαρσονιερα εσενα εκει κατω στο κεντρο φιλε!!
ξερεις εσυ τι κανειςεκει ειναι η ενορια μου δεν αλαζω ευκολα
Μ αυτά που εγραψες επιβεβαιώνεις ότι πιστευω για σενα. Την καλημέρα μου και καλη εβδομαδα κυρια μου
Καλησπερες καυλιτσα με το καυλιαρικο σου αβαταρ
Εσύ μάλλον θες να μας τρελάνεις. Δεν έγραψες πριν 2-3 σελίδες ότι έπεσε αβανταδόρικη κριτική με κάτι, κάπου, κάποιο αντάλαγμα?
Τώρα για πιο πράγμα επιβεβαιώθηκες?
και τι κανω..και πως το κανω :p
το εχω διαπιστωσει, μην ανησυχεις..και τι κανω..και πως το κανω :p
Καμια αβαντα ,ουτε καβα κανενος θελω να ειμαι, τη δουλεια μου κανω απλα!εγραψε οπως ολοι εδω μεσα!γιατι θα πρεπει να ηρθε τσαμπα?ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε δανιζει!! ;)
Αφου θες αναλυση παρε.
Καποιοςιεκβιαζουν παρουν δωρεαν αλλοιως θα γραψουν κακη κριτικη. Δεν λεω κατι καινουργιο ετσι δεν είναι ? Σιγουρα η Ευα δεν μασαει. Αυτό τουλάχιστον φαινεται από τα γραφτα της.
Καλησπέρα Εύα. Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό σου, τις ώρες που δουλεύεις και τι προγράμματα κάνεις; Ευχαριστώ!!!!
ναι αν ειμουν φουσκωτη κουκλα! χαχαχα
Καλά φίλε γνωστό αυτό που λες αλλά και το ότι αν τους πεις όχι σε θάβουν μετά ... αλλά αν η κοπέλα είναι καλή τότε τον παίρνουν γραμμή ...αυτό το ήξερα αρχηγέ καλό υπόλοιπο.
θαλης τυπισσα :S :S :SΚαι το θαψιμο χρειάζεται,εξυπηρετεί,πιστεψε με!!οπως ελεγε και καποιος σοφος,τα καλυτερα αγριολούλουδα,οταν τα πατας ευωδιαζουν..
θαλης τυπισσα :S :S :S
Κατι μου θυμιζει αυτο το νημα....!Ελπιζω να μην προσπαθει να γινει μια κακη αντιγραφη αλλου νηματος θα ηταν κριμα...!