eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
πες μας που εισαι να ερθουμε κιολας..μη ντρεπεσαι...χαχαχ
τωρα αραζω ρε αλανιαρη!!πρεπει και να ξεκουραζομεθα!!
πες μας που εισαι να ερθουμε κιολας..μη ντρεπεσαι...χαχαχ
η καλυτερη ξεκουραση ειναι το σεξ μωρακι..να ξερεις...τωρα αραζω ρε αλανιαρη!!πρεπει και να ξεκουραζομεθα!!
η καλυτερη ξεκουραση ειναι το σεξ μωρακι..να ξερεις...
απο τις φωτο το κουκλα μαλλον ισχυει...το φουσκωτη δε νομιζω...χαχαχα..ναι αν ειμουν φουσκωτη κουκλα! χαχαχα
απο τις φωτο το κουκλα μαλλον ισχυει...το φουσκωτη δε νομιζω...χαχαχα..
Αυτή)- Τι είναι ο κόλπος μου;ναι αν ημουν φουσκωτη κουκλα! χαχαχα
Αφου θες αναλυση παρε.Μάλλον αν κατάλαβα λες ότι πήγε χωρίς χρήματα ...δεν το ξετω δεν ήμουν μπροστά τώρα φιλαράκι ούτε εγώ γράφω κριτική γιατί δεν το έχω το σπορ απλή αναφορά έκανα πάντα σε ότι δοκίμαζα .. απλά δεν κατηγορώ κανέναν αν δεν έχω αποδειξεις και θεωρώ λίγο δύσκολο όλοι που γράψανε καλά λόγια να πήγαν στο τσαμπα γιατί 4 άτομα γράψανε από ότι θυμάμαι καλά λόγια για το τι κάνει στον αγώνα η κοπελα...
Αφου θες αναλυση παρε.
Καποιοςιεκβιαζουν παρουν δωρεαν αλλοιως θα γραψουν κακη κριτικη. Δεν λεω κατι καινουργιο ετσι δεν είναι ? Σιγουρα η Ευα δεν μασαει. Αυτό τουλάχιστον φαινεται από τα γραφτα της.
Αυτή)- Τι είναι ο κόλπος μου;
(Αυτός)- Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να
τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα
(Αυτή)- Σύριγγα, ή σήραγγα;
(Αυτός)- Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες
(Αυτή)- Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους;
(Αυτός)- Όλοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το
νόστο της μήτρας
(Αυτή)- Της δικής μου μήτρας;
(Αυτός)- Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα
(Αυτή)- Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ ή μ ο υ μήτρα
Ποιήματα του Τάσου Κουράκη
μαλλον σε βλεπω να νοικιαζεις καμια γκαρσονιερα εσενα εκει κατω στο κεντρο φιλε!!βορεια ερχεσαι?
Εσενα μαλλον δεν θα σε δει η Ευα φιλε...Κατι τετοιο μου ειπε στο αυτι!Γεια σου Ευα .Καλως όρισες στην παρεα του bou.!!
δεν μου αρεσουν οι αμαρτωλοι καλε μου φιλε.... ;)παλιοχαρακτηρας που εισαι γεροντα!!!
μετανοειτεεεεεεεεε
και πειθαρχια...χωρις νηστεια και προσευχη δεν παμε πουθενα
Μ αυτά που εγραψες επιβεβαιώνεις ότι πιστευω για σενα. Την καλημέρα μου και καλη εβδομαδα κυρια μουΚαλημερα,μεχρι στιγμης δεν μου εχει συμβει αυτο να μου πουνε κατσε μου αλλιως θα γραψω κακη κριτικη!ειμαι βλεπεις και νεα στη δουλεια,θα συμβει ΚΑΙ αυτο το ξερω το περιμενω,αλλα εαν συμβει προτιμω να συκωθω να φυγω απο το δωματιο παρα να κατσω τσαμπε για να κοροιδεψω εσενα και ολους εδω μεσα,και να γραφτει διθυραμβικη κριτικη!δε το γουσταρω αυτο,σε ολους λεω αν γουσταρετε να γραψετε ναι οκ ,αλλα γραφτε αληθειες οχι ψευτιες και υπερβολες!δεν εχει νοημα!ποσους θα κοροιδεψεις για ποσο καιρο!?αν καποια ειναι κομοδινο οσα και να γραψουν αργα η γρηγορα θα αποκαλυφθει!!
Εσενα μαλλον δεν θα σε δει η Ευα φιλε...Κατι τετοιο μου ειπε στο αυτι!
εσυ διαβαζε αυτα που γραφω, δινε προσοχη....καλη σου μερα και παντα επιτυχιες!Εγω;χαχαχαχαχα