Είχα πολύ καιρό να μπω στο σάιτ, πόσο μάλλον να γράψω. Εξ άλλου ότι είχα δεν ήταν ακριβώς για δημόσια χρήση, οπότε δεν είχε ενδιαφέρον όποια και να ήταν.
Επίσης δεν σκόπευα να ξαναγράψω εκτός αν πετύχαινα κάτι που θα άξιζε ειδικής μνείας.
Μέχρι που το πέτυχα!!
Για να μην μακρηγορώ πρόκειται για την Εύα30 (το όνομα με εμπνέει μάλλον)
Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο, είναι όμως πολύ γλυκιά, πολύ συζητήσιμη και αρκετά έξυπνη και προσγειωμένη. Αυτό που θα λέγαμε μια ομορφούλα κοπέλα της διπλανής πόρτας.
Το "καθημερινό look" παύει να ισχύει από την ώρα που μπαίνεις στο δωμάτιο (ενίοτε και από το ασανσέρ!), διότι εκεί παρουσιάζεται μια μαινάδα του σεξ! Η γυναίκα είναι γεννημένη για να κάνει σεξ! Της αρέσει, της αρέσει πολύ! Χτυπιέται, χύνει ακατάπαυστα και φωνάζει! Όχι "αληθοφανείς" κραυγές, αληθινές! Τέτοιες που σίγουρα ακούστηκαν πολλά δωμάτια παραδίπλα, αν όχι μέχρι τη ρεσεψιόν από τον 4ο όροφο!
Είχε επόμενο ραντεβού μετά από λίγο και δεν έφευγε γιατί ήθελε να γαμηθεί κι άλλο! Δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά.
Η συμμετοχή της είναι για 10.0 με τόνο, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ειδικά η πίπα της είναι διαστημική, για σεμινάριο! Όχι απλά καλύτερη από ότι έχω βιώσει μέχρι τώρα, αλλά καλύτερη από όσο είχα φανταστεί!
Την εμφάνισή της δεν θα την βαθμολογήσω. Τα στάνταρς μου είναι πάρα πολύ υψηλά, διότι ακριβώς πιο πριν έπαιρνα συστηματικά δυο που είχαν συνολικά 5 εξώφυλλα και 6 σαλόνια στο Penthouse, οπότε μάλλον θα την αδικούσα και πιθανότατα ο καθένας θα της έβαζε καλύτερο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση είναι πάνω από το όριό μου το οποίο είναι πολύ αυστηρό και σύμφωνα με το οποίο δεν θα έπαιρνα ούτε τζάμπα πάρα πολλές για τις οποίες βλέπω να γράφονται εδώ μέσα καλά λόγια, δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιες δεν μου έκαναν κάτι οι γυναίκες για να τις υποτιμήσω.
Και εν τέλει 70 την ώρα που ζητάει, αν είχε κι αυτή σαλόνι στο Penthouse θα ζητούσε τουλάχιστον 300 την ώρα με το γαμήσι που κάνει και θα τα έπιανε...