TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μονο μοστρα το κανεις υπαρχουν αλλα εργαλεια εκτος αυτον του γκουρουκαι εδω χαχαχχαχαχ
μονο μοστρα το κανεις υπαρχουν αλλα εργαλεια εκτος αυτον του γκουρουκαι εδω χαχαχχαχαχ
σταματα+παψε ΕΣΥ!...
Υ.Γ. κουτα στο προσκηνιο.
αδιαφορο δεν με ενδιαφερει καθολου δεν εχω συμφεροντα εδω μεσα εχω δουλεια δεν ειμαι νταβαντζης καμμιας εχω τα παντα στην ζωη μου οποτε τιποτα παω παρακατω
μονο μοστρα το κανεις υπαρχουν αλλα εργαλεια εκτος αυτον του γκουρου
καλησπερα!
Ευα, μπουκαλα μειναμε. Την εκαναν ολοι η ειναι ιδεα μου;
ας πιουμε σαυτο!!! πιασε τη μπουκαλα και κερνα!!δε το βαζουμε κατω αγοραρε.. φιλακια :-* :-* :-*
Μια χαρα σε βρισκω. Απο το πληκτρολόγια κερναω οσο θες. Γιατι ειμαι και ο πρωτος (τσαμπα) μαγκας εγω.
ποτε να ερθω να προσπαθησω να το παρω ;)μολων λαβε κυριε!!! come and get it!! ααμα πιααα
χαχα καλο... τοτε ματια μου δεν επρεπε να σε λενε γιωργο!αλλα γιαννη..γιαννης κερνα γιαννης πινει που λενε!
ποτε να ερθω να προσπαθησω να το παρω ;)
καλησπέρα Ευα, στις φωτό δείχνεις άκρως γαμεύσιμη , το ίδιο θετικά σχόλια διαβάζω και στις κριτικές σου, μπήκες στις προσεχώς...σερβιρω μπουτι και στηθος απο δευτερα στο μενου!
καλησπεραΓεια σου φιλε τασσο.
εγω για καλο και για κακο την εφεραας πιουμε σαυτο!!! πιασε τη μπουκαλα και κερνα!!δε το βαζουμε κατω αγοραρε.. φιλακια :-* :-* :-*
καλησπερα
μην με αποπροσανατολιζης απο τον στοχο ;)
τι θα κανει την superwoomanΝα πω στην ευα να φοραει κοκκινη καπα; Κυμματιστη κυμματιστη;
τι θα κανει την superwooman