μερικοι ομως οταν μπαινουν απο κλωνο με ιδια ip εκτιθονται ανεπανορθωτα....................
μπορείς να το αποδείξεις?? ΟΧΙ... μόνο η ασφάλεια μπορεί και αυτή δεν θα μπει σε αυτό το κόλπο..
μερικοι ομως οταν μπαινουν απο κλωνο με ιδια ip εκτιθονται ανεπανορθωτα....................
ωραία χρόνια.....
Τι θες να πεις;
μπορείς να το αποδείξεις?? ΟΧΙ... μόνο η ασφάλεια μπορεί και αυτή δεν θα μπει σε αυτό το κόλπο..
μάλλον λάθος κάνεις...εσυ παντος με ποιον μοιαζης
εγω παιζω μπαλα μονη γλυκε μου δεν εχω πλατες γνωριμιες νταβατζιλικια και σπρωξιμο!
υπαρχουν λογισμικα και εξωμπορείς να το αποδείξεις?? ΟΧΙ... μόνο η ασφάλεια μπορεί και αυτή δεν θα μπει σε αυτό το κόλπο..
δινουν κουπονια στο ικα να γαμησεις εξελιξη κριμα να ειμαι στον ογα ασφαλισμενος :-
και εδω χαχαχχαχαχ
τετοιες γνωριμιες της θελω να πηδαμε τζαμπα δεν πιστευω ο υππαληλος να θελει τιποτα αλλο >εκεί γαμάς χωρίς κουπόνι φτάνει να ξέρεις τον σωστό υπάλληλο...
και ποιος σου ειπε,οτι κοιμουνται?Σσσ... ξυπνησε ενας mod
πρωτα... ....και μετα.... ...και μετα....εσυ αλλα λογια να αγαπιομαστε ε? και σε ειχα για παιδι της εκλησιας...
και ποιος σου ειπε,οτι κοιμουνται?
λαθος παραθεση .... ελεος καλε προσεχε χαχαχαχαχαχαχαχαχα τον ανον παραθεσες καλε φριτς
και ποιος σου ειπε,οτι κοιμουνται?
σταματα+παψε ΕΣΥ!...βαλε λιγο ταξη κυριε guru