ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καληνυχτα ευα
Τουλάχιστον δεν την υποστήριξα επάνω σε αυτό όπως κάνεις εσύ υποστηρίζοντας την Εύα. Τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω!
ευχαριστω τους κυριους με Κ κεφαλαιο whois Popov the saint skorpios karipidhs george g myrtilo loyka 21 anon giannh rus γασπαρης για το σεβασμο και τα σωστα και αντικειμενικα τους λογια... ο κυριος ξεχωριζει οπου κιαι αν ειναι!! αν αυτοι εχουν καλη γνωμη για εμενα τιμη μου!! οσοι παλι με λασπη και υποχθονια προσπαθησαν να με βγαλουν μεχρι και εξωγηινο περαστικα...η κακια φαινεται!
Έχεις δίκιο εσύ! Τους χαρακτηρισμούς, και αυτούς, επίσης σου τους επιστρέφω. Θα σου πατήσει και like η Έυα!Τι ματσολιές γράφεις ρε τελεμέ βουργουνδίας;
Έβγαλε η Εύα προσωπικά δεδομένα του Γιανεβάν στη φόρα; Έγραψε πως τον λένε; Τι μάρκα κότερο έχει; Τι εθνικότητος είναι η γκόμενά του; Τι ρούχα και τι κοσμήματα φοράει; Πως είναι ο σωματότυπός του;
Όσο το προχωράς, τόσο φαίνεται η πνευματική σου ένδεια.
ΑΣΤΕΡΙΞ,ΑΣΤΕΡΙΞ !! ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ !!Εμπιστέψου όχι όσους σε επαινούν για κάθε τι που κάνεις ή που λες, αλλά όσους σε επιπλήττουν για τα σφάλματά σου.
Ισοκράτης
Εχει κ κοτερο η κοντοπουτανη γριουλα??Τι ματσολιές γράφεις ρε τελεμέ βουργουνδίας;
Έβγαλε η Εύα προσωπικά δεδομένα του Γιανεβάν στη φόρα; Έγραψε πως τον λένε; Τι μάρκα κότερο έχει; Τι εθνικότητος είναι η γκόμενά του; Τι ρούχα και τι κοσμήματα φοράει; Πως είναι ο σωματότυπός του;
Όσο το προχωράς, τόσο φαίνεται η πνευματική σου ένδεια.
Εμπιστέψου όχι όσους σε επαινούν για κάθε τι που κάνεις ή που λες, αλλά όσους σε επιπλήττουν για τα σφάλματά σου.
Ισοκράτης
καλημερα λουλουδιεγω παλι φοβαμαι αυτους που τα χουν με ολους καλα και που ποτε δε κοντραρονται!σημαινει οτι η ειναι διπλωματες και δηθεν η ρουφιανοι !καλημερα σε ολους καλο σαβ/κο
αρα συμφωνείς με τον Ισοκράτη....εγω παλι φοβαμαι αυτους που τα χουν με ολους καλα και που ποτε δε κοντραρονται!σημαινει οτι η ειναι διπλωματες και δηθεν η ρουφιανοι !καλημερα σε ολους καλο σαβ/κο
αρα συμφωνείς με τον Ισοκράτη....
χα χα λοιπόν επειδή εισαι καλο παιδί αλλα πολύ ξεροκέφαλη θα σ πω αυτο κ τέλος αποχωρώ απο εδω μια κ καλη θυμάσαι τι σ είπε ένας φίλος σ που πίναμε καφέ μαζι του σε ενα μαγαζί ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΙΣ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ κ άλλους μετα εγω στα είπα δημόσια εδω οκ έκανες κάτι π με πείραξε πολύ αλλα ουτε συγνωμη δεν είπες αυτα καλημέραΌτι πεις...εδώ δεν είσαι ούτε για επίπληξη ούτε για επαίνους...να ενημερώνετε κ να λέτε σωστά πράγματα σχετικά με τα εργαζόμενα κορίτσια...θα επιπλήξεις όταν μπεις στο χορό κ χορέψεις...
χα χα λοιπόν επειδή εισαι καλο παιδί αλλα πολύ ξεροκέφαλη θα σ πω αυτο κ τέλος αποχωρώ απο εδω μια κ καλη θυμάσαι τι σ είπε ένας φίλος σ που πίναμε καφέ μαζι του σε ενα μαγαζί ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΙΣ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ κ άλλους μετα εγω στα είπα δημόσια εδω οκ έκανες κάτι π με πείραξε πολύ αλλα ουτε συγνωμη δεν είπες αυτα καλημέρα
εδω εχω μια ενστασηΟι φίλοι να με δέχονται όπως είμαι..γι'αυτό είναι άλλωστε. Το σοβαρό παράπτωμα μ ποιο είναι;;επειδή δε σε ανέφερα στα ευχαριστήρια...;κρέμασε με λοιπόν..πολυ εύκολα διαγράφετε ανθρώπους..και ξεχνάτε κ ευκολα...καλή σου ημέρα
εδω εχω μια ενσταση
αυτο παει κ αντιστροφα
πρεπει κ εσυ να δεχεσαι τους φιλους οπως ειναι