ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
χτυπησα το αριστερο ποδι τζιμ και ενα μηνα σχεδον εξω
ευχαριστω αδερφε μου
γεωργη οταν βρεθεις με την ευα να την τιμωρησεις με μια ωρα 69 να την πεθανεις και μετα γκολ και ξυλοσωστος
ευχαριστω τους κυριους με Κ κεφαλαιο whois Popov the saint skorpios karipidhs george g myrtilo loyka 21 anon giannh rus γασπαρης για το σεβασμο και τα σωστα και αντικειμενικα τους λογια... ο κυριος ξεχωριζει οπου κιαι αν ειναι!! αν αυτοι εχουν καλη γνωμη για εμενα τιμη μου!! οσοι παλι με λασπη και υποχθονια προσπαθησαν να με βγαλουν μεχρι και εξωγηινο περαστικα...η κακια φαινεται!
φιλια και καλη συνεχεια..την αγαπη μου και τα φιλια μου!!να πω επισης οτι παρολλο το μπαχαλο κανεις ''υπευθηνος ''δε μπηκε να επιβαλει ταξη..δεν υποδεικνυω κανενος την ιδιοτητα απλα σαν παιδι και γω θελω τη προσοχη και τη καραμελα μου.... νομιζω ολες ειμαστε ισες και ισοι απεναντι στο νομο τ μπου... και τα νηματα ειναι περα απο καβλαντα και για ενημερωση διορθωστε με αν καπου κανω λαθος..
για αυτο τον ξεχασε ο αντρας ειναι κοντα της παντα δεν χρειαζεται να τον αναφερειρε σε ξεχασε εσυ ρε εισαι ο γαμπρος
κρυβε λογια συγκεντρωσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυγια αυτο τον ξεχασε ο αντρας ειναι κοντα της παντα δεν χρειαζεται να τον αναφερει
επειδή δεν είμαι κύριος μάλον για αυτό μαν κατάλαβες για αυτο.Και το σκέφτηκα. Κάποιον ξέχασε! Είπα να της το πω ρε σοχο, αλλά σκέφτηκα ότι θα χαρακτηριστώ hater!
κανω τον μαλάκα μαν αλλά δεν είμαι τα αλλα με πμ εμείς.ρε σε ξεχασε εσυ ρε εισαι ο γαμπρος
χαλαρωσεεεεεεεεεεεεεεε ;)κανω τον μαλάκα μαν αλλά δεν είμαι τα αλλα με πμ εμείς.
χαλαρά...κανω τον μαλάκα μαν αλλά δεν είμαι τα αλλα με πμ εμείς.
ήρεμος είμαι μαν κ χαλαρός πολυ χαλαρός αλήθεια.χαλαρωσεεεεεεεεεεεεεεε ;)