Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
τωρα ενταξει
τωρα ενταξει
Πω πω...
Μην εμφανιστεί κανείς μαλακας...
Κατευθείαν να τον τρολαρετε...
φιλε για ανεγκεφαλους συκοφαντες και βλακες εχω πολυ χρονοΑπορω που βρισκεις την ορεξη ρε Τασο...χαχαχαχαχχααχ
τωρα ενταξει
τρωγεται κιολας πες το μου αυτο ...ειναι αυτο που λεμε φαε ενα μαλακαΔεν λές πάλι καλά που δεν τον τρώμε κιόλας;
τρωγεται κιολας πες το μου αυτο ...ειναι αυτο που λεμε φαε ενα μαλακα
Λες ο τύπος να γαμιοτανε με τραβελους...και θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο...?Δεν λές πάλι καλά που δεν τον τρώμε κιόλας;
δεν σου κανει το νιαου βρε γατουλα του παει πιο πολυ ;)Βάλτε την φωτό από "Το δόλωμα" όπου τρώει το καρπούζι με νάζι.
Λες ο τύπος να γαμιοτανε με τραβελους...και θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο...?
εγω δοκιμαστικα δεν κανω αλλος εχει γραφειο μοντελων ;)Λες ο τύπος να γαμιοτανε με τραβελους...και θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο...?
δεν σου κανει το νιαου βρε γατουλα του παει πιο πολυ ;)
Πακιαστανος τραβελος ισως....θανατηφορος συνδιασμος
δεν σου κανει το νιαου βρε γατουλα του παει πιο πολυ ;)
βρηκα κατι σε φτωχη αλικηΔείτε, κύριε.
Στην εν λόγω ταινία η μακαρίτισσα υποδύεται την θυγατέρα μιας, μάλλον πολύ ευκατάστατης οικογενείας, ενώ στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία μάλλον φτωχόπουστα. Οπότε φρονώ ότι η ταινία που σας σύστησα είναι πιο ενδεδειγμένη.
βρηκα κατι σε φτωχη αλικη
Ναι αλλά το "κλωτσοσκούφι" παραπέμπει σε κλωτσίδια και ο Φρεντάκος άλλο που δεν θέλει...
φιλαρακι ασε να κανουμε μεροκαματο και οτι γουσταρετε μεχρι και τον φρεντακο σας φερνω να χορευη μπελιντανςΤάσος έξτρα χρέωση βλέπω...
Θα τα κονομοισεις....
Κερνάς σουβλάκια και μπίρες...