TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
fredm παλι ξεμιτισες εσυ τι εγινε στο μαγαζακι εβαλες λουκετο αναδουλειες και βγηκες τουλαχιστον να εισπραξεις μπινελικια
Τόσο καλός που γαμάω και από ελεημοσύνη, κάτι παραπεταμένα πουστράκια σαν τον Φρεντ.
εισαι σιγουρος για αυτο γιατι εγω δεν τον δοκιμασα ;)Τόσο καλός που γαμάω και από ελεημοσύνη, κάτι παραπεταμένα πουστράκια σαν τον Φρεντ.
εισαι σιγουρος για αυτο γιατι εγω δεν τον δοκιμασα ;)
Πάντως εγώ πέρασα μιά χαρά με το κορίτσι. Ευάκι μου κάναμε 2 ωρίτσες χάρμα. Και λίγες ήταν.... See you soon
Πάρε φόρα από τα Ίρια... Τα ξέρεις τα Ίρια...Έκανες περίφημα, διότι καψουρεύεται έπειτα τους γαμιάδες του και κολλάει σαν τσιμπούρι.
Δεν είδες; Μια λέξη έγραψα στον Ζεμπού και αμέσως πετάχτηκε να ξύσει το κωλαράκι του
στην γκλίτσα στου τσομπάνη...
δηλαδη ρε αδελφε να μην παρω και εγω :- κριμα και σημερα ηθελα να παρω πωποΈκανες περίφημα, διότι καψουρεύεται έπειτα τους γαμιάδες του και κολλάει σαν τσιμπούρι.
Δεν είδες; Μια λέξη έγραψα στον Ζεμπού και αμέσως πετάχτηκε να ξύσει το κωλαράκι του
στην γκλίτσα του τσομπάνη...
....Έκανες περίφημα, διότι καψουρεύεται έπειτα τους γαμιάδες του και κολλάει σαν τσιμπούρι.
στην γκλίτσα του τσομπάνη...
ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι και όποιος το κώλοδηλαδη ρε αδελφε να μην παρω και εγω :- κριμα και σημερα ηθελα να παρω πωπο
Πάρε φόρα από τα Ίρια... Τα ξέρεις τα Ίρια...
Και η ερώτηση που σου έκανα ήταν άλλη. Πότε πήρα το μέρος της σε τέτοια ζητήματα; Πότε έβγαλε προσωπικά δεδομένα και την σιγοντάρησα; Αν το έχω κάνει, να ζητήσω και συγγνώμη! Όχι από εσένα, αλλά γενικώς! Σε άλλα πράγματα την υποστήριξα, ναι!
εσυ μας εχεις γαμησει με τον αδη και της πιτες υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα που γουσταρουν....ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι και όποιος το κώλο
δε γαμή τυφλός πάει στον Αδη...
Άλλα για άλλα της Παρασκευής το γάλα. Καλό μεσημέρι και σε σένα.Σεις θέσατε θέμα εχεμύθειας. Ουχί εγώ. Επομένως λοιπόν και αφού σας ενοχλεί, όπως άπαντες διαπιστώσαμε από τις παραπάνω αναρτήσεις σας, γιατί θέσατε τώρα το θέμα και όχι τότε;
Η ακριτοέπεια σας ενοχλεί μόνον όταν προέρχεται από άλλους, ενώ όταν προέρχεται από τις κηδευομενομένες σας, είναι κάτι το θεμιτό;
Μην γίνεστε λοιπόν εντελώς γελοίος.
ωχ μπλεξαμε και στο ξυλο εγω χρεωνο εξτρα στην πουτσα οκ ειναι στο στανταρτ εξοπλισμο δεν εχει κρυφες χρεωσειςΟ Φρεντάκος εθίζεται με το κωλογαμήσι και μετά θα σου ζητάει συνέχεια και κάθε μέρα. Θα τον αρχίζεις εσύ
στις σφαλιάρες για να του περάσει και μετά θα εθιστεί και στο ξύλο. Οπότε στο επόμενο level θα σου ζητάει πούτσα και ξύλο.
Αnd so on, and so on... Φαύλος κύκλος...
Άλλα για άλλα της Παρασκευής το γάλα. Καλό μεσημέρι και σε σένα.
ωχ μπλεξαμε και στο ξυλο εγω χρεωνο εξτρα στην πουτσα οκ ειναι στο στανταρτ εξοπλισμο δεν εχει κρυφες χρεωσεις
εμενα ξερεις ποσες φορες με προκαλει....λες πραγματικα να θελει να τον βγαλω στην βιζιταΓι' αυτό σου λέω μην ασχολείσαι με τον Φρεντάκο. Δεν βλέπεις εγώ τι τραβάω; Μια λέξη γράφω
και αμέσως τρέχει να κρεμαστεί από τα αρχίδια μου. Αν τον μάθεις και στο ξύλο τότε ζήτω
που κάηκες, θα καταλήξεις κάπως έτσι...