eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Τραγουδάτε όσο θέλετε...
Έχω γραπτή της δήλωση...
Shut the fuck up!!! Xaxaxaxa
Τραγουδάτε όσο θέλετε...
Έχω γραπτή της δήλωση...
Τραγουδάτε όσο θέλετε...
Έχω γραπτή της δήλωση...
;) ;) ;)Μαγαπας κ. Το ξερω γι'αυτό με προσέχεις..αλλα αμοιβαία τα αισθήματα
Shut the fuck up!!! Xaxaxaxa
ετσι οπως το ειπες ακουστηκε σαν οτι θα βγαλετε τα τσουτσουνια σαςνα τις βγαλουμε ολοι τις γραπτες δηλωσεις να τσεκαρουμε ημερομηνιες χαχαχαχαχαχαχαχ
Τι είναι...η ευα ειναι μπομπα
να πω τουμπανο φιλε καλυτερα
λογο κλοπης του κινητου μου απο κατι πακιστανια με μαχαιρι στο χερι αλλαζω αριθμο... θα ενημερωσω για το νεο... αφου ζω... παλι καλα....
λογο κλοπης του κινητου μου απο κατι πακιστανια με μαχαιρι στο χερι αλλαζω αριθμο... θα ενημερωσω για το νεο... αφου ζω... παλι καλα....
ευα κοριτσαρα μου ελπιζω να εισαι καλα και να ξεπερασεις γρηγορα το σοκ.και μπηκα με σκοπο να σε παρω τηλ.
περπαταγα στο δρομο και εγραφα στο κινητο.... νιωθω χτυπημα στο στηθος<μπουνια>μου πεφτει το κινητο μεχρι να φρεναρει πηγε 5-10 μετρα παραπανω ... πιανω το κινητο να το πεταξω σε μπαλκονι διπλα ωστε να σωθει... μου πεφτει πεζοδρομιο και συγκρονως φωναζα βοηθεια.... κανεις δε καταφερε να τους πιασει..... απο οτι μ ειπε ενας κυριος κραταγε σουγια ο πακιστανος...τι μισος θεε μου στα ματια του........... τεσπα ολα καλα αφου ζω..θα ενημερωσω για το νεο αριθμο
Ποιος το γαμαει το κινητο.Αρκει που εισαι εσυ καλα.Περαστικα για τον πονο.περπαταγα στο δρομο και εγραφα στο κινητο.... νιωθω χτυπημα στο στηθος<μπουνια>μου πεφτει το κινητο μεχρι να φρεναρει πηγε 5-10 μετρα παραπανω ... πιανω το κινητο να το πεταξω σε μπαλκονι διπλα ωστε να σωθει... μου πεφτει πεζοδρομιο και συγκρονως φωναζα βοηθεια.... κανεις δε καταφερε να τους πιασει..... απο οτι μ ειπε ενας κυριος κραταγε σουγια ο πακιστανος...τι μισος θεε μου στα ματια του........... τεσπα ολα καλα αφου ζω..θα ενημερωσω για το νεο αριθμο
περαστικα ευαπερπαταγα στο δρομο και εγραφα στο κινητο.... νιωθω χτυπημα στο στηθος<μπουνια>μου πεφτει το κινητο μεχρι να φρεναρει πηγε 5-10 μετρα παραπανω ... πιανω το κινητο να το πεταξω σε μπαλκονι διπλα ωστε να σωθει... μου πεφτει πεζοδρομιο και συγκρονως φωναζα βοηθεια.... κανεις δε καταφερε να τους πιασει..... απο οτι μ ειπε ενας κυριος κραταγε σουγια ο πακιστανος...τι μισος θεε μου στα ματια του........... τεσπα ολα καλα αφου ζω..θα ενημερωσω για το νεο αριθμο