Black Maska
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 399
- Πόντοι
- 281
καλημέρα όλοι την μερα
Καλώς επέστρεψες ... ;)
καλημέρα όλοι την μερα
να είσαι καλα μαν ευχαριστώΚαλώς επέστρεψες ... ;)
Τυχαια συναντηση και γκολαρα στο 90 φευγα τυπε;Μετά από μία αποτυχημένη συνεύρεση, την οποία θα γράψω στο νημα "μασαζ κατ' οίκον" βγήκα από το δωμάτιο και κατευθύνθηκα προς το ασανσέρ για να κατέβω στη ρεσεψιον. Μόλις βγήκα από το δωμάτιο βλέπω την ευα, η οποία περίμενε το ασανσέρ, μετά το ραντεβού της. Κ@υλωμένος όπως ήμουν την πήρα από το χεράκι, ξαναπήγα στο δωμάτιο και μου έσωσε την παρτίδα.
Μετά από μία αποτυχημένη συνεύρεση, την οποία θα γράψω στο νημα "μασαζ κατ' οίκον" βγήκα από το δωμάτιο και κατευθύνθηκα προς το ασανσέρ για να κατέβω στη ρεσεψιον. Μόλις βγήκα από το δωμάτιο βλέπω την ευα, η οποία περίμενε το ασανσέρ, μετά το ραντεβού της. Κ@υλωμένος όπως ήμουν την πήρα από το χεράκι, ξαναπήγα στο δωμάτιο και μου έσωσε την παρτίδα.
χθες στο σουπερμαρκετ την ωρα που ξεδιαλεγα τα ροδακινα προσεγγισα γερμανιδα 60χρονη και της εκανα καμακι.....στην αρχη ψιλοκομπλαρε ομως στην συνεχεια ανταποκριθηκε με μεγαλη χαραΕγω παντως μια φορα στο ασανσερ..ενα ζευγαρι 60ρηδων συναντησα.......τι γκαντεμης!
Μετά από μία αποτυχημένη συνεύρεση, την οποία θα γράψω στο νημα "μασαζ κατ' οίκον" βγήκα από το δωμάτιο και κατευθύνθηκα προς το ασανσέρ για να κατέβω στη ρεσεψιον. Μόλις βγήκα από το δωμάτιο βλέπω την ευα, η οποία περίμενε το ασανσέρ, μετά το ραντεβού της. Κ@υλωμένος όπως ήμουν την πήρα από το χεράκι, ξαναπήγα στο δωμάτιο και μου έσωσε την παρτίδα.
να είσαι καλα μαν ευχαριστώ
Στη πρωτη σελιδα του νηματος υπαρχει αγγελεια τυπε.Εμας ρε Ευακι θα μας σώσεις, τηλ. θα δώσεις, σωτηρα Μας?
να είσαι καλα μαν ευχαριστώ
καρδιοκατακτητης ο σοχο....αλανιαρη... γεια σας κυρια μουΔεν εφυγες ποτεεε παντα εδω εισουν......... στη καρδια μας!!!
καρδιοκατακτητης ο σοχο....αλανιαρη... γεια σας κυρια μου
με τετοια που του λες για αυτο ξεροσταλιαζει ολη την ημερα εδω μεσα ;)Τα αγαπω τα λεβεντοπαιδα..Γεια σου ομορφια μου