μονο μαζι σου9 χρονια??????? καλε θα εξατμιστεις!!!!
κ παω παντου
αρκει να φερεις κ τις βυζαρες σου
μονο μαζι σου9 χρονια??????? καλε θα εξατμιστεις!!!!
μονο μαζι σου
κ παω παντου
αρκει να φερεις κ τις βυζαρες σου
ευα θα παω βολτα στο πρακτορειο θα πω
θα σε κανουμε αγαλμαμαζι της κουβαλαω παντα,,το βραδυ της αφηνω στο κομοδινο!!
ορίστε ορίστε αυτά κάνεις κ έχουμε εγκεφαλικά πρωί πρωί τι ρόγες είναι αυτές μανάρι μ σαν ελιές θρουμπες που έχω στο χωράφι χε χε Καλημέραοριστε και σε πιο καλη version
εγω δεν εχω καπνισει ποτε
καλήμερα και καλή εβδομάδα είμαι πολύ κουρασμένος από την χθεσινή μου συνάντηση με τον επιχειρηματια Αcun Ilicali άλλα τελικά πήρα τα δικαιώματα για το SURVIVOR σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο συμμετοχής .......με τις ατακες που θα εριχνα ανετα χτυπαγαμε 60αρια τηλεθεαση! αν εδειχνα και λιγο βυζακι εκανα και κανα σεξ οργιο πανω σε καμια βραχονησιδα θα σπαγαμε ρεκορ.. να σου πω τη πικρη μου αληθεια δεν ειδα ουτε ενα επεισοδιο απο το survivor! θα ηθελα μαζι ολγα και ελενα και 3-4 ακομα ατομα κυριως αγορια... survivor ala bourdela ... σουπερ παραγωγη..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολη την παρεα στο νημα της ευα μας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑ Μας αλεξ τι προσληψεις θα κανεις να με εχεις υπ οψινκαλήμερα και καλή εβδομάδα είμαι πολύ κουρασμένος από την χθεσινή μου συνάντηση με τον επιχειρηματια Αcun Ilicali άλλα τελικά πήρα τα δικαιώματα για το SURVIVOR σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο συμμετοχής .......
Αδελφέ καλήμερα ψάχνω παπαράτσι σίγουρα θα χρειαστούν έρχεται βαρύς χειμώνας και θα έχει πολλή δουλειά ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολη την παρεα στο νημα της ευα μας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑ Μας αλεξ τι προσληψεις θα κανεις να με εχεις υπ οψιν
καλήμερα και καλή εβδομάδα είμαι πολύ κουρασμένος από την χθεσινή μου συνάντηση με τον επιχειρηματια Αcun Ilicali άλλα τελικά πήρα τα δικαιώματα για το SURVIVOR σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο συμμετοχής .......
έτοιμη για περιπέτεια......?Καλη φάση