eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
εισαι το ειδωλο μου
η απαντηση σου ηταν απολυτη
κ δεν κανω πλακα
τι εννοεις?
εισαι το ειδωλο μου
η απαντηση σου ηταν απολυτη
κ δεν κανω πλακα
cαξε βρες κ μακατον χρησιμοποιω!! σε σαλτσες σε μπιφτεκια και γενικα οπου μπορω ειναι τρομερος καταπολεμαει και τις φλεγμονες!σουπερ τροφη
πολυ συμαντικο το μαγνησιοτι εννοεις?
cαξε βρες κ μακα
ειναι ριζα απο περου
σε σκονη η κανονικη σαν σχημα πατατας
εκει να δεις καυλες
απλα κρυψε τους δονητες μετα
θα εχει θεμα το οικοδομικο τετραγωνο ολο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θες να με κλεισεις στις φυλακης τα σιδερα!! βρε εγω ειμαι που ειμαι να πιω και τετοια πραγματα με βλεπω για φουντο απο κανα μπαλκονι....... η να ορμαω σε κανα περαστικο!!! με φανταζομαι πρωτοσελιφο σε εφημεριδα... ατυχος νεαρος βρεθηκε βιασμενος απο λυσαρα περαστικη στο κεντρο της αθηνας ...
θα βρουμε λυσεις κ μεσα στη φυλακηθες να με κλεισεις στις φυλακης τα σιδερα!! βρε εγω ειμαι που ειμαι να πιω και τετοια πραγματα με βλεπω για φουντο απο κανα μπαλκονι....... η να ορμαω σε κανα περαστικο!!! με φανταζομαι πρωτοσελιφο σε εφημεριδα... ατυχος νεαρος βρεθηκε βιασμενος απο λυσαρα περαστικη στο κεντρο της αθηνας ...
πολυ συμαντικο το μαγνησιο
σωστη απαντηση εδωσες
αυτο εννοω
:-* :-* :-*
θα βρουμε λυσεις κ μεσα στη φυλακη
μη μασας
κ γλυψιμο ρωγας καθε μεραμαγνησιο βιταμινη c για το ανοσοποιητικο βιταμινες β.. ειναι must καθε μερα
δεν καπνιζει κανεις πλεονδε καπνιζω το εκοψα...ουτε για τσιγαρα δε θα ερχεστε!!![]()
![]()
![]()
δεν καπνιζει κανεις πλεον
τρε μπαναλ
μονο ηλεκτρονικο
![]()
![]()
![]()
θα σε βοηθαγα εγω βαζοντας δικηγορο ευα
εγω δεν εχω καπνισει ποτε
9 χρονια ηλεκτρονικο κανωουτε αυτο!!κανει ζημια μακροπροθεσμα!!μαχαιρι το εκοψα μηνες τωρα!
γιατι ευα
9 χρονια ηλεκτρονικο κανω
ειμαι μαμουθ στο ατμισμα
ευτηχως εκοψα το αλλο