ατιμο μπου!!Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
ποση κουλτουρα κρυβεις!!!
καλημερα ομοζωδιακε
ατιμο μπου!!Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
ατιμο μπου!!
ποση κουλτουρα κρυβεις!!!
καλημερα ομοζωδιακε
Αχ μας κατεστρεψαν αυτοι οι Ρωσοι. Και οτι θα σου εστελνα για να κανονισουμε ραντεβουδακι. Θα μαζεψω δυναμεις τις επομενες 5 μερες λοιπον :ρκαλημερα ομορφοπαιδα!!λογο τεχνικων προβληματων με τους ρωσους για 5 μερες θα κανω ρεπο!θα επιστρεψω με τρελη ορεξη σε λιγες μερουλες! :-* :-* :-* :-*
Αχ μας κατεστρεψαν αυτοι οι Ρωσοι. Και οτι θα σου εστελνα για να κανονισουμε ραντεβουδακι. Θα μαζεψω δυναμεις τις επομενες 5 μερες λοιπον :ρ
μαζευε θα σου χρειαστουν..δεν ειμαι να μεινω πολυ χωρις σεξ εγω χαχαχαχαχα γυαλιζει το ματι λεμε
Ευα μου με την πρωτη ευκαρια μολις κατεβω Αθηνα θα τ πουμε !! ΣΕ εχω βαλει βαλει στο ματι!!!!!!! εαν θες καποα στγμη στειλε τηλ στο pm .Φιλαρες ομορφη!
Χαχαχαχαχαχα ...
Αυτή είναι δήλωση
οσο για αυτο μην στεναχοριεσαι!!!! θα σου στειλω και το σεναριο που θα παιξουμε ..χαχαχαχαοποτε θες,και να σαι προστυχος οπως και το νικ σου μαναρι μου!! φιλιαα
πραγματικοτητα! ;)
μαζευε θα σου χρειαστουν..δεν ειμαι να μεινω πολυ χωρις σεξ εγω χαχαχαχαχα γυαλιζει το ματι λεμε
Προβλέπω ολικό ξεζούμισμαμαζευε θα σου χρειαστουν..δεν ειμαι να μεινω πολυ χωρις σεξ εγω χαχαχαχαχα γυαλιζει το ματι λεμε
οσο για αυτο μην στεναχοριεσαι!!!! θα σου στειλω και το σεναριο που θα παιξουμε ..χαχαχαχα
Το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ γιατι η ΕΥΑ εχει αγριες διαθεσεις,
να την περνετε με το καλο !!! και τα αλλα τα κανονιζει μονη της@@@
Για σου ΕΥΑΚΙ,
Καπου σε πηρε το ματι μου αυτες τις μερες,
στις ομορφιες σου ησουνα !! :-*
που με ειδες βρε μαφια??χαχαχα
Μηπως περναγες απο πλατεια καραισκακη? μπα!
Έχεις ρεπό και το έριξες έξω
Τυχερή!!
Εμείς τη φταίμε :