Επισκέπτης
Αστα αυτα.. πες οτι εισαι φάντασμα! χαχαχαχαχαχαχαχαχακαλημερα ομορφοπαιδα!!λογο τεχνικων προβληματων με τους ρωσους για 5 μερες θα κανω ρεπο!θα επιστρεψω με τρελη ορεξη σε λιγες μερουλες! :-* :-* :-* :-*
Αστα αυτα.. πες οτι εισαι φάντασμα! χαχαχαχαχαχαχαχαχακαλημερα ομορφοπαιδα!!λογο τεχνικων προβληματων με τους ρωσους για 5 μερες θα κανω ρεπο!θα επιστρεψω με τρελη ορεξη σε λιγες μερουλες! :-* :-* :-* :-*
καλημερα ομορφοπαιδα!!λογο τεχνικων προβληματων με τους ρωσους για 5 μερες θα κανω ρεπο!θα επιστρεψω με τρελη ορεξη σε λιγες μερουλες! :-* :-* :-* :-*
ρε κολπε, τα φουστακια και τα στριγκακια σου απο που τα αγοραζεις?
για πες μου πλιζ που θελω να δω κατι.
να σαι καλα
παμε αλλη μια το ρεφραιν!χριστουγεννα χριστουγεννα ευτυχισμενα δεν γινονται χωρις εσενα! .
το ριξατε στις μαλακιες.ε ειπα κ γω να πω κανενα τραγουδι!
Συναδερφε τα κολπικά like πέφτουν βροχή σε αυτό το νήμα! Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας τρολαρει σαν να μην υπάρχει αυριο ο κολποςΜωρό η αλήθεια είναι πως και μόνο που έβγαλε στη φόρα ότι του απήθυνες π.μ. σε εξέθεσε!
Απαντάνε σοβαρά στους πυροβολημένους ρε σύ;
Α, το καλύτερο! Μου κάνει like σε κάθε μου ποστ σ' αυτό εδώ το νήμα!
Μωρό η αλήθεια είναι πως και μόνο που έβγαλε στη φόρα ότι του απήθυνες π.μ. σε εξέθεσε!
Απαντάνε σοβαρά στους πυροβολημένους ρε σύ;
Α, το καλύτερο! Μου κάνει like σε κάθε μου ποστ σ' αυτό εδώ το νήμα!
δε λεμε κανενα τραγουδι να αλαξουμε το mood ρε παιδια!να το προσεξεις..σε εβαλε στο ματι...καζανοβα εσυυ
δε λεμε κανενα τραγουδι να αλαξουμε το mood ρε παιδια!
τι ωραια χρονια τα μαθητικα!ΓΙΟΥΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗναι και μετα θα βγουμε στο προαυλιο για διαλειμμα..
τι ωραια χρονια τα μαθητικα!ΓΙΟΥΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
να το προσεξεις..σε εβαλε στο ματι...καζανοβα εσυυ
Ασε ρε Ευακι να πουμε καμια μαλ.......α να περασει η ωρα!πανε αυτα..τωρα κανουμε μαθηματα σεξ και καβλας σε μεγαλυτερα παιδια πιο ζωηρα...