Επισκέπτης
Ουστ ουστ
Αλλαζει.Εχεις κοψει το μεροκαματο στις χοντρεςΤΟ ΞΕΡΩ.. αλλαζει κατι? κατεβαινω για δημαρχος η για πρωθυπουργος??οχι.. δε με νοιαζει!οσοι με εκτιμουν οκ για τους αλλους δε με ενδιαφερει
καθε μηνα θα αλλαζουμε dna ρε συ! χαχαχα για να αρεσουμε!εγω και η ελενα ειμαστε οι χονδρες εδω μεσα!
αυτό να δω ...καθε μηνα θα αλλαζουμε dna ρε συ! χαχαχα για να αρεσουμε!εγω και η ελενα ειμαστε οι χονδρες εδω μεσα!
Αλλες ειναι οι χοντρες και πολλοι τις παρουσιαζουν κορμαρες
από το βάρος είναι....κανει κοιλια το νημα! ευα για βοηθα να ανεβει λιγο....!
Αλλαζει.Εχεις κοψει το μεροκαματο στις χοντρες
καθε μηνα θα αλλαζουμε dna ρε συ! χαχαχα για να αρεσουμε!εγω και η ελενα ειμαστε οι χονδρες εδω μεσα!
Λοιπον χονδρες αν σε ακουσω ξανα θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα. μπορεις να πεις γεματουλες μπαμπατσικες γυναικες με πιασιματα αφρατουλες αναγενησιακες αυτο αστο μαλλον θα σε πουν ψωναρα αλλα οχι και χοντρες πιστευω οτι το κανεις επιτηδες για παραπλανηση.
Η Ευα δεν ειναι χοντρη!
Ειναι....πως το ειπαμε?? α ναι! "μετρια"
η δουλεια αυτη εχει να κανει με 70% υπηρεσιες και 30% εμφανιση!σαν το γυμναστηριο διατροφη ασκηση αναλογια!καπως ετσι και εδω! το δυσκολοτερο κοματι ειναι οι υπηρεσιες εκει πρεπει να το χεις και εκει φαινεται αν σαρεσει το σεξ!η εμφανιση ειναι το μονο ευκολο πλεον εν ετη... 2017!χτυπιεσαι ενα χρονο στα γυμναστηρια βαρας και 2 σιλικονες στα χειλι και στα βυζγια και εισαι τουμπαναρα που λενε !ε και??
............................Η Ευα δεν ειναι χοντρη!
μια τυποτενια!!!
Αν κανεις την μαλακια και γινεις πλαστηκη τοτε τι να πω .....θα πω οτι δεν πας καλα χαχαχαχα.ολα τα 25χρονα σιλικονουχα απλα ειναι για ξεφτηλισμα υποταγη κατουρημα και χεσιμο και ολα αυτα μαζι,τοσο καλα
Η Ευα δεν ειναι χοντρη!
μια μετρια μια τιποτενια ενα πενταρι! παμε ας προσθεσουμε και αλλα!
ΜΙα τιποτενια...μια Θωδη!