anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
Την χατζη Έλενα λες ; Οντως χοντρέλο ειναι
δεν πειραζει μεγαλε μυστη πρεπει να την παρω μονος μου την ευα αν δουμε τη ψαρια πιανει
χιχιχ μουτροοο
Περιμενουμε την κριτική σου
η ελενα ειναι κορμαρα κανε μας τη χαρη!!! live ειναι κουκλα!
καλά είναι να την δεις από κοντά ...Καλα δεν την εχω δει απο κοντά , ίσως οι φωτο την αδικούν , απλα βλέπω πολυ κόσμο στο νήμα της που γραφει θετικά σχόλια
Καλα δεν την εχω δει απο κοντά , ίσως οι φωτο την αδικούν , απλα βλέπω πολυ κόσμο στο νήμα της που γραφει θετικά σχόλια
Δε λεω την Ελενα φιλτατε και οταν λεω χοντρη εννοω χοντρη.Την χατζη Έλενα λες ; Οντως χοντρέλο ειναι
Και ΕΣΥ τι εισαι , ο σεκιουριτι στο νήμα της ;καλά είναι να την δεις από κοντά ...
και να σχολιάζεις στο νήμα της....
Δε λεω την Ελενα φιλτατε και οταν λεω χοντρη εννοω χοντρη.
Και κατι τελευταιο.
Καποιοι προμοταρουν καποια κοριτσια μεσω του φβ τους αναρτωντας φωτο των δηθεν ανεξαρτητων κοριτσιων με προσωπο.Η Ευα δυστυχως για αυτους δε κερναει free fuck για να εχει τη διαφημηση αυτων και σαν αποτελεσμα να δεχεται ανελεητο πολεμο.
Υ.Γ.Σταματηστε το πολεμο γτ θα σας ξεβρακωσω με τα μπαζα που συγκρινεται με την Ευα επειδη δε σας κερναει.
δεν εχω θεμα μυστη δαμαζω τις γυναικες αλογα και που ειναι σκληρες
Πολεμο δεχονται οσες δεν εχουν την ευνοια συγκεκριμενων μελων Ευα και τυγχανει μεσα σε αυτες να εισαι και εσυ ευαπολεμο δεχονται ολες ρε λουκα!!παντου τα παντα ... :-(
ουστ στον σκύλο σου και το αφεντικό του....Και ΕΣΥ τι εισαι , ο σεκιουριτι στο νήμα της ;
ΟΥΣΤ aVnon
αυτό με της επιθέσεις και με το δήθεν πόλεμο κούρασε....
δεν υπάρχει περίπτωση ν αλλάξει καμιά κοπέλα σώμα πρόσωπο η οτιδήποτε άλλο γράφει ο καθένας...
όποιος δεν θέλει πολύ άπλα δεν παίρνει....
Πολεμο δεχονται οσες δεν εχουν την ευνοια συγκεκριμενων μελων Ευα και τυγχανει μεσα σε αυτες να εισαι και εσυ ευα
Αλλες ειναι οι χοντρες και πολλοι τις παρουσιαζουν κορμαρεςκαθε μηνα θα αλλαζουμε dna ρε συ! χαχαχα για να αρεσουμε!εγω και η ελενα ειμαστε οι χονδρες εδω μεσα!