alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
δεν θέλω άγχος όλα τα προλαβαίνω είπαμε υπάρχει οργάνωση.... τι μας πέρασες φόρουμ ενηλίκων αγοριώνπαρε το χρόνο σου
Εχει και υποδοχη Χατζη... μη ξεχαστεις εδω
δεν θέλω άγχος όλα τα προλαβαίνω είπαμε υπάρχει οργάνωση.... τι μας πέρασες φόρουμ ενηλίκων αγοριώνπαρε το χρόνο σου
Εχει και υποδοχη Χατζη... μη ξεχαστεις εδω
σήμερα????? εσύ ρε πούστη μου είσαι χειρότερη από την χατζή ήμαρτονακουω!
άμα είναι πορνό παίζω κ εγώ τζάμπα τα λεφτά θα πάνε σε δωρεά..λοιπόν ειχα σκοπο να κανω αλλού της εξαγγελίες για την νεα δουλειά που ετοίμασα αλλά μου φαίνεται θα την κάνω εδώ
σήμερα????? εσύ ρε πούστη μου είσαι χειρότερη από την χατζή ήμαρτον
άμα είναι πορνό παίζω κ εγώ τζάμπα τα λεφτά θα πάνε σε δωρεά..
ειπες θα κανεις εξαγγελιες και νομιζα τωρα ... τι εχει η χατζη??? μια χαρα ειναι θα σε δαγκωσωωω!
Το Project θελει καποιο χρονο προετοιμασιας....λογικο!
6000 ευρώ...ακουω!
η χατζή με έχει σκιση πάνω κάτω τα σκαλιά μικρόφωνα συνέντευξης τύπου ...ειπες θα κανεις εξαγγελιες και νομιζα τωρα ... τι εχει η χατζη??? μια χαρα ειναι θα σε δαγκωσωωω!
αγιογδύτη....η χατζή με έχει σκιση πάνω κάτω τα σκαλιά μικρόφωνα συνέντευξης τύπου ...
Έφτασε τις 600+ σελίδες το νήμα???? Για σου ρε ευαρα...... Τα δίνει όλα!!!! Είπαμε βάλτε την από πάνω ανάποδα να δείτε τον κόσμο μπλε......
ελπιζω να προλαβω να τις 1000σω διοτι ετσι που παει η δουλεια θα τιμωρηθειτε ολοι οσοι γραφετε εδω ............... χα χα χα
Θέλουμε βυζοσκαμπιλο χαχαχαχαελπιζω να προλαβω να τις 1000σω διοτι ετσι που παει η δουλεια θα τιμωρηθειτε ολοι οσοι γραφετε εδω ............... χα χα χα
χα χα θα βάλω το κορμί μ βρε τι άλλο θες εεεστο τσαμπα εσυ θες να τη βγαλεις!!! ε?