eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Αυτή η γηπεδική ανωριμότητα ορισμένων (δεν συμπεριλαμβάνονται οι βαλτοί) με εκνευρίζει και εμένα γιατί δεν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για καλλιστεία αλλά για μεροκάματο. Να είσαι χαρούμενη κούκλα μου μη μασάς.και γω σας εκτιμω... και μαρεσει η αντικειμενικοτητα!!ποτε δε ζητησα κατι που δε μου αξιζε!ειτε καλο λογο ειτε κριτικη ειτε οτιδηποτε σαυτη τη ζωη! οτι επερνα το κερδιζα με την αξια μου!!δε δεχομαι ομως ψεματα λασπολογια και αδικη κριση!!!διοτι καλως η κακως εδω ολες οι συζητησεις γινονται δημοσια και βλεπουμε τι γραφουν και που...
αγιογδύτης εε θέλεις να πεις...Γεια σας ήρθα και εγώ καλησπέρα στην κυρία του νήματοςνα συστηθω ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ μεγαλοεκδοτης εε
Αυτή η γηπεδική ανωριμότητα ορισμένων (δεν συμπεριλαμβάνονται οι βαλτοί) με εκνευρίζει και εμένα γιατί δεν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για καλλιστεία αλλά για μεροκάματο. Να είσαι χαρούμενη κούκλα μου μη μασάς.
εμένα μου είπε ο λογιστής και ήρθα για μεροκάματο φτωχός είμαι 6000 τον μηνά τι να φτάσουν εεαγιογδύτης εε θέλεις να πεις...![]()
![]()
![]()
ουστ...εμένα μου είπε ο λογιστής και ήρθα για μεροκάματο φτωχός είμαι 6000 τον μηνά τι να φτάσουν εε
Γεια σας ήρθα και εγώ καλησπέρα στην κυρία του νήματοςνα συστηθω ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ μεγαλοεκδοτης εε
εμένα μου είπε ο λογιστής και ήρθα για μεροκάματο φτωχός είμαι 6000 τον μηνά τι να φτάσουν εε
πως τα λες έτσι μια χαρά λαμογιο είμαι ;)φτωχολιμούτσος δλδ???
πολύ καλή δουλειά....![]()
![]()
![]()
λοιπον ο λογιστης σου μου ειπε οτι εχουμε προβληματα εδω και με χρειαζεσαι ..... τα ΜΜΕ μου στην διαθεση σου
λοιπον ο λογιστης σου μου ειπε οτι εχουμε προβληματα εδω και με χρειαζεσαι .....
κάλως τον Λούκι Λουκ....λοιπον ο λογιστης σου μου ειπε οτι εχουμε προβληματα εδω και με χρειαζεσαι .....
υγεια να υπαρχει και ολα τα αλλα ερχονται λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορες ο καθενας εχει το δικο του γουστο μτο μυαλο μετραει οχι τοσο η ομορφια
λοιπόν θέλω λίγο καθοδήγηση ποιος ήταν το τελευταίο θύμα εδώ μέσα .....Μιστερ Αλεξ...πιασε δουλεια/
Εδω μεσα μπαινουν 1 με 2 τρομπονια ημερησιως