αρμα εισαιαυτοςν ο θεικος κωλος οπως λες εχει φαει πολυ ξυλο αυτες τις μερες χαχαχα ατακτη ειμουν
δεν σε φοβαμαι
αντεχεις γουσταρεις κ το ζεις
αρμα εισαιαυτοςν ο θεικος κωλος οπως λες εχει φαει πολυ ξυλο αυτες τις μερες χαχαχα ατακτη ειμουν
δεν καθόσουν καλά....?αυτοςν ο θεικος κωλος οπως λες εχει φαει πολυ ξυλο αυτες τις μερες χαχαχα ατακτη ειμουν
αρμα εισαι
δεν σε φοβαμαι
αντεχεις γουσταρεις κ το ζεις
κ πολυ καλα εκανεςοχιιιι
χαρούλες βλέπω.....οχιιιι
χαρούλες βλέπω.....
δεν σ άρεσε καθόλου....
[/quote
ευακι μας εχεις κατακαυλωσει βραδιατικα...τελικα σε αυτην την κωλαρα θα μπορεσουμε να μπουμε ποτε η ειναι απαγορευμενη ζωνη ακομα????
αφου ειναι στενη καυλα μου ηρθε η ωρα να στην ψιλοανοιξουμε εμεις...χαχαχαχα...σιγα σιγα παντα..τι κωλαρα ειναι αυτη ρε πουστη μου..παλι δε θα κοιμηθω αποψε...προς το παρον ειναι αβατο..μια ταπα μπηκε πριν μερες και το μετανοιωσε και αυτη.. ειμαι πολυ στενη πισω
προς το παρον ειναι αβατο..μια ταπα μπηκε πριν μερες και το μετανοιωσε και αυτη.. ειμαι πολυ στενη πισω
πέταξες την τάπα....?
αφου ειναι στενη καυλα μου ηρθε η ωρα να στην ψιλοανοιξουμε εμεις...χαχαχαχα...σιγα σιγα παντα..τι κωλαρα ειναι αυτη ρε πουστη μου..παλι δε θα κοιμηθω αποψε...
Καλημέρα δεν είναι κακός!!!
δωσε στο λαο αυτο το θεικο κωλι να το επεγεργαστει απο κοντα γιατι με βλεπω να σου ορμαω και να μην τον αφηνω σε ησυχια.....πο ρε τι παθαμε βραδιατικα..μωρο μ εσυ..
δωσε στο λαο αυτο το θεικο κωλι να το επεγεργαστει απο κοντα γιατι με βλεπω να σου ορμαω και να μην τον αφηνω σε ησυχια.....πο ρε τι παθαμε βραδιατικα..
που θα παει το γαμημενο το καστρο θα πεσει..ολα πεφτουνε καποια στιγμη το λεει η ιστορια αλλωστε εκτως απο μας που ειμαστε κατακαυλωμενοι...αχαχαχ