GottesDionysos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
Παράδεισος για το κλίμα και Κόλαση για την παρέα...κουνημενη λιγακι ..συγχωρεστε με αλλιως τιμωρηστε με
Παράδεισος για το κλίμα και Κόλαση για την παρέα...κουνημενη λιγακι ..συγχωρεστε με αλλιως τιμωρηστε με
Βιντεο;Έρχεται....
Σύντομα στις οθόνες σας
Έρχεται....
Σύντομα στις οθόνες σας
καλησπερα μωραα!! λοιπον ξεκαθαριζομαι!δε στελνω φωτο προσωπο στο βαιμπερ!καποιος μου ζητησε σημερα φωτο προσωπο στο βαιμπερ...και ενω του εξηγησα ομορφα οτι δεν εινα9ι εφικτο και πως καμια κοπελα απο εδω μεσα δε στελνει φωτο προσωπο μου απαντησε '' απαραδεκτη συμπερηφορα εγω πληρωνω θελω να ξερω τι παιρνω και αλλα βαρυγδουπα και μαζι και κοσμιτικο επιθετο"! φωτο εχω στο προφιλ εχω και στο νημα που κατα καιρους ανεβαζω!ομως προσωπο ΔΕΝ στελνω!προφανως και τρολαρε ο εξυπνακιας διοτι με μπλοκαρε αλλα νωριτερα εστησε και αλλη κοπελα σε προγραματισμενο ραντεβου!συμπερασμα..? τους εξυπνους που το παιζουν χαζοι τους γουσταρω... αλλα τους χαζους που προσπαθουν να μου το παιξουν εξυπνοι...τους συχτηριζω...!
Καλησπερα καυλαρε τρελεΤι έρχεται μωρο μου;καλησπέρα αγόρια
τωρα φταιω ???? εεε???
;)
ελα μην αρχισω....
Καλησπερα καυλαρε τρελε
Απλατωρα φταιω ???? εεε???
;)
ελα μην αρχισω....
Άρχισε.....χωσεεεε
δεν τους κλανεις καμια μαντρα κρεμαστα αρχιδια να τελειωνουμε απο τους αμπαλους λουτσους λεω γω καβλα...
εσενα θα σε χωσω σκληρα μουναρε .....
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα τρελεεε
+++++ η νεα φωτο ....ξερεις ποια λεω.... ;)
να ξεμπλεξω απο ενα μουνετο ...και θα σε χωσω σκληρα καβλαρε
χαχαχαχ εμηνοπαυση θα μου ερθει και εσυ θα εισαι ακομα μπλεγμενος! χιχι μωρο μου οποτε γουσταρεις εδω ειμαι... προς παρον !δε ξερω για ποσο ακομα ορθια .... +++++ ποια φωτο εννοεις??
θα σου ξηγησωωω ......
γεια σου ευαρα με τα κωρδονια σου κ τον θεικο σου κωλο