eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Ευα δε πειραζει.Παντα ετσι γινεται.Στην Ελλαδα παντα εχουμε αποψη για κατι που δε το γνωριζουμε αλλα οταν το γνωρισουμε αλλαζουμε.
Τη καλησπερα μου.
καλησπερα αγορινααα..
Ευα δε πειραζει.Παντα ετσι γινεται.Στην Ελλαδα παντα εχουμε αποψη για κατι που δε το γνωριζουμε αλλα οταν το γνωρισουμε αλλαζουμε.
Τη καλησπερα μου.
εμενα μου προκαλουν αηδια οι στοχευμενες επιθεσεις..οι δυαδικτιακες παραταξεις οι κλικες και οι ανθρωποι γενικα που ειναι προκατελειμενοι με κοπελες και ακουν τριτους λες και δεν εχουν αποψη...εχουν ομως αποψη στο να λασπολογουν με ψεματα... τεσπα..μεγαλη κουβεντα αυτη...σεβομαι και συμπαθω ανθρωπους που εχουν δικη τους κριση δεν επιρεαζονται απο γραματεις και φαρισαιου... ειναι καλοπροαιρετοι και πανω απο ολα??ΔΙΚΑΙΟΙ με ολες τις κοπελες...
Εμένα πονοκέφαλο. Μου εχει τυχει να προσπαθω να βρω πληροφορίες για μια κοπέλα στο νήμα της, να εχει φτάσει το νημα 300 σελίδες και βάλε. Και απο αυτες ανάθεμα αν οι 50 αφορουν την κοπέλα. Οι υπόλοιπες 200 μπορει να αφορούν βεντέτες,θαψίματα, πόλεμο κλώνων. Κατηγορίες για νταβάδες εκατέρωθεν κλπ. Και πρέπει τωρα ενας που δεν εχει παρακολουθήσει το νημα απο την αρχη, να βγάλει άκρη.
οταν ειναι η ωρα να αμολυσω τις μαντρες για να μας κλασετε, να μου το πειτε τυποι....
βρε σωπα... χαχαχαχαχα
αγαπη μου στο χερι σας ειναι.. οταν πηγαινει καποιος με μια κοπελα καλο ειναι να γραψει δυο λογια...οταν δε γραφει κανεις παρα απο τους 100 οι 3 λογικο να χανετε στο διαστημα...ειναι οντως παραξενο που γινετε αυτο!συνεργαστειτε ωστε να υπαρχει ενημερωση και οχι χαος... Εμενα μαρεσει να επικοινωνω με το κοινο.. ειμαι γενικα κοινωνικο ατομο.. ισως κουραζει αλλα θεωρω οτι το να εχεις επαφη σε κανει και ανθρωπινο..
μα καβλα μ, καποιοι λενε κατι σωτα ..... που αν δεν αρχισει να αμολας τους μαντροτοιχους δεν την παλευεις...
παροτι εχω ατσαλινα αρχιδια , ε απο το πολυ μαλακομπιρι μπιρι, γινονται τουμπανο...
Κοιταξε να δείς. Το να μιλάει η κοπέλα ειναι λογικό και χρήσιμο, γιατι δείχνει και στον υποψήφιο πελάτη τον χαρακτήρα της, ωστε να κρινει αν υπάρχει χημεία.
Απο εκει και πέρα, μονο οι mod εχουν την δυνατότητα να επιβάλουν την τάξη.
μωρο μ εδω ο ποποτας δε καταφερε στο κολοκοτρονιτση να επιβαλει ταξη και ηθικη που ειχε 100 κατοικους εδω μεσα που εισαστε 300.000 που να σας παλεψουν?
Ευα τον ολυμπιακό να τον παίξω 2η1 σήμερα μπάς κ βγάλω τπτ εεε. Για καμιά κατάθεση εε
δεν υπαρχεις εσυ....
εσυ να δεις μουνοχειλαρες μουυυ...!!!!
αυτα να ακουω κ να σ χω διπλα μου
μωρο μ εδω ο ποποτας δε καταφερε στο κολοκοτρονιτση να επιβαλει ταξη και ηθικη που ειχε 100 κατοικους εδω μεσα που εισαστε 300.000 που να σας παλεψουν?