eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
κ η ευα κατευθειαν απο το λαιμο με επιασε
![]()
![]()
![]()
οχι..εγω ποτε ..δεν ειπες κατι ασχημο γλυκα μου! :-* :-*
κ η ευα κατευθειαν απο το λαιμο με επιασε
![]()
![]()
![]()
γυναικαρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*οχι..εγω ποτε ..δεν ειπες κατι ασχημο γλυκα μου! :-* :-*
συμφωνο απολυτα οι νταβατζηδες και οι τζαμπατζηδες ειναι για φτυσιμο και κραξιμο καργακαι οι τζαμπατζηδες χειροτεροι θεωρω..ειδικα οταν αποζητουν το τσαμπα για να πουν καλο λογο..
συμφωνο απολυτα οι νταβατζηδες και οι τζαμπατζηδες ειναι για φτυσιμο και κραξιμο καργα![]()
συμφωνο απολυτα οι νταβατζηδες και οι τζαμπατζηδες ειναι για φτυσιμο και κραξιμο καργα![]()
σαν μελος σχετικα καινουργιος αρκετα , εχω και εγω οπως ολοι οι αντρες εδω μεσα της συμπαθειες μας σε συγκεκριμενες γυναικες ;) απο καμμια ποτε δεν ζητησα τιποτα και δεν εγραψα τιποτα προσβλητικοθεωρο πως ολο αυτο ειναι ανανδρο που γινετε απο καποιους μικρο.......νους. οι οποιοι με κυαλια βλεπουν η τελος παντων νομιζουν οτι βλεπουν μπροστα
![]()
αυτοι την κατηγορια την σιχαινομαι μου προκαλει αηδια
![]()
![]()
:jelous:εμενα μου προκαλουν αηδια οι στοχευμενες επιθεσεις..οι δυαδικτιακες παραταξεις οι κλικες και οι ανθρωποι γενικα που ειναι προκατελειμενοι με κοπελες και ακουν τριτους λες και δεν εχουν αποψη...εχουν ομως αποψη στο να λασπολογουν με ψεματα... τεσπα..μεγαλη κουβεντα αυτη...σεβομαι και συμπαθω ανθρωπους που εχουν δικη τους κριση δεν επιρεαζονται απο γραματεις και φαρισαιου... ειναι καλοπροαιρετοι και πανω απο ολα??ΔΙΚΑΙΟΙ με ολες τις κοπελες...
εδώ είμαστε να περνάμε καλά και να βγάζουμε γούστα ...
και όχι να βγάζουμε την χολή μας....
:jelous:
η ρουφιάνα ελληνική γλώσσα.... ;)συμφωνω και επαυξανω και ανυπομωνω να πεσουν τα δεκατα να περασουμε πολυ καλα,,φαινεται ανον μ οτι η γλωσσοφαγια καλα κρατει..εγω προτιμω να με γλωσσοτρωνε αλλιως και οχι ετσι,... :-( :-(
τι εγινε ετοιμαζης κανενα διπλο εκπληξη ;):jelous:
η ρουφιάνα ελληνική γλωσσά.... ;)
εδώ είμαστε να περνάμε καλά και να βγάζουμε γούστα ...
και όχι να βγάζουμε την χολή μας....
ειδες?? χαχαχαχα εσυ ξερω γτ το λες,,βλεπεις ορθογραφικα εε?? χαχαχαχαχαχ μουτροοο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευα δε πειραζει.Παντα ετσι γινεται.Στην Ελλαδα παντα εχουμε αποψη για κατι που δε το γνωριζουμε αλλα οταν το γνωρισουμε αλλαζουμε.εμενα μου προκαλουν αηδια οι στοχευμενες επιθεσεις..οι δυαδικτιακες παραταξεις οι κλικες και οι ανθρωποι γενικα που ειναι προκατελειμενοι με κοπελες και ακουν τριτους λες και δεν εχουν αποψη...εχουν ομως αποψη στο να λασπολογουν με ψεματα... τεσπα..μεγαλη κουβεντα αυτη...σεβομαι και συμπαθω ανθρωπους που εχουν δικη τους κριση δεν επιρεαζονται απο γραματεις και φαρισαιου... ειναι καλοπροαιρετοι και πανω απο ολα??ΔΙΚΑΙΟΙ με ολες τις κοπελες...
ευα συμφωνω εδω μεσα τα συμφεροντα κυριως οικονομικα ειναι πολλα οποτε καποιες θα εχουν και λαγους η παπαγαλακια να επιρεαζουν ομως δεν ειναι δυνατον ενας χρηστης και παλιο μελος να μην σεβωμαστε καποια αποψη οταν λεει η ευα η νασυ η ελενα η καιτι κ.οκ ειναι καλη ενω η ντορα δεν εκπληρωσε καποιες προσδοκιες του. Βεβαια το καλυτερο ειναι να εχεις την επαφη ο ιδιος και να εκφερεις την αποψη σουεμενα μου προκαλουν αηδια οι στοχευμενες επιθεσεις..οι δυαδικτιακες παραταξεις οι κλικες και οι ανθρωποι γενικα που ειναι προκατελειμενοι με κοπελες και ακουν τριτους λες και δεν εχουν αποψη...εχουν ομως αποψη στο να λασπολογουν με ψεματα... τεσπα..μεγαλη κουβεντα αυτη...σεβομαι και συμπαθω ανθρωπους που εχουν δικη τους κριση δεν επιρεαζονται απο γραματεις και φαρισαιου... ειναι καλοπροαιρετοι και πανω απο ολα??ΔΙΚΑΙΟΙ με ολες τις κοπελες...
Ευα δε πειραζει.Παντα ετσι γινεται.Στην Ελλαδα παντα εχουμε αποψη για κατι που δε το γνωριζουμε αλλα οταν το γνωρισουμε αλλαζουμε.
Τη καλησπερα μου.