Επισκέπτης
Ασε το τρελο στη τρελα τουΕγώ είμαι μακριά ψάχνω να βάλω 2 φωτο στο νήμα μάτι στο δρόμο κ δεν το βρίσκω χελπ που είναι ρε γαμάτο.
Ασε το τρελο στη τρελα τουΕγώ είμαι μακριά ψάχνω να βάλω 2 φωτο στο νήμα μάτι στο δρόμο κ δεν το βρίσκω χελπ που είναι ρε γαμάτο.
μουτσο η μπουτσο λες δεν κατάλαβαΛετε να τη κουνήσω τη βαρκα αμα βρω κανα καλο μουτσο;
κριτικη να γραψει μετα ο μουτσος.. Οχι σαν τα παληκαρια εδωΛετε να τη κουνήσω τη βαρκα αμα βρω κανα καλο μουτσο;
Λετε να τη κουνήσω τη βαρκα αμα βρω κανα καλο μουτσο;
κριτικη να γραψει μετα ο μουτσος.. Οχι σαν τα παληκαρια εδω
κρατα ευα χαρακτηρα για μας τα παληκαρια τωρα που μας επιστρεφειςΛετε να τη κουνήσω τη βαρκα αμα βρω κανα καλο μουτσο;
κριτικη να γραψει μετα ο μουτσος.. Οχι σαν τα παληκαρια εδω
Γτ ?δε γραφουν εδω;;γραφουν χαχαχαχαχα αν εκανα εκπτώσεις θα γραφαν ολοι..κ κατεβατα αλλα.. αλλα...
.......Γτ ?δε γραφουν εδω;;γραφουν χαχαχαχαχα αν εκανα εκπτώσεις θα γραφαν ολοι..κ κατεβατα αλλα.. αλλα...
.......
Λετε να τη κουνήσω τη βαρκα αμα βρω κανα καλο μουτσο;
.......
Καλημερα μωραα..Eπιτελους back to athens !! Απο αυριο εδιαθέσιμη..σημερα κανω τα μανικιουρ μου τα σεα μου τα μεα μου διοτι είχα ζορικο ταξιδι.και ενιωσα σαν τον σεβαχ το θαλασσινό..χαχα...οπως καταλαβαίνετε δεν εκατσα κεφαλονια εκανα κ αλλη τσαρκα.. χιχι
κα(υ)λώστην!