Επισκέπτης
Τι γινεται ρε.... Ολοι θα την παρετε μονο ο λογιστης θα μεινει με το....POS στο χερι! αχαχαχαχαχαχαχαχ
πιστεύω κ μόνος μ να την καταφέρω χωρίς τους 300 ..κάβλα σύντομα θα είμαι πίσω κ θα σε ρουφήξω απο πανω μέχρι κάτω..
Ευα, δεν πιστευω να φαει κανεις το κολαρακι σου πριν επιστρεψω ε? θα παω τα διπλα βιβλια στην ΔΟΥ! χαχαχαχ
Ευα, δεν πιστευω να φαει κανεις το κολαρακι σου πριν επιστρεψω ε? θα παω τα διπλα βιβλια στην ΔΟΥ! χαχαχαχ
Oλοι πρώτοι θελετε αλλα εγω Επειδή ειμαι τιμιο πλασμα...κ γω το κούτελο το θελω καθαρο..θα μπει κλήρος..η δημοπρασία ρε μωρο..
Καλα..την δημοπρασια την ειχα σκεφτει εγω αν θυμασαι...πολλες σελιδες πισω. Ειχα δωσει τιμμη εκιννησης 100 €
Μετα μπηκε ενας μπαχαλακης στο νημα και ξεχαστηκε το θεμα
Την προσφορα σας κυριε...με κοροϊδεύετε όταν λέω για τον κώλο....
την έδωσα με την άξια μου κύριε....Την προσφορα σας κυριε...
χα χα Καλό αλλά πιστεύω ότι είμαι ο ποιό παλιός προμοτορας του νήματος οπότε εγώ πρέπει να πάρω κωλι πρώτος παιδιά αααααααμμμ πωςςςςςΤι γινεται ρε.... Ολοι θα την παρετε μονο ο λογιστης θα μεινει με το....POS στο χερι! αχαχαχαχαχαχαχαχ
Εύα ...Αυτόν τον λογιστή που τον βρήκες;
ναι το βλέπω...Μη μου τον πειραζετε..θα με καψει..κ διαχειρίζεται τοσο Καλά το ταμειο μ....αυτο που εχω στα ποδια μ ανάμεσα...
μπλέξαμε μαν άστα να πάνε δεν δίνει χρήμα για να πάρω χαρτί κ μελάνη το γραφείο Τύπου δεν έχει τπτ άστα να πάνε μαν ..Εύα ...Αυτόν τον λογιστή που τον βρήκες;
μπλέξαμε μαν άστα να πάνε δεν δίνει χρήμα για να πάρω χαρτί κ μελάνη το γραφείο Τύπου δεν έχει τπτ άστα να πάνε μαν ..
σ έκοψε και τον μισθό λόγο....miuteμπλέξαμε μαν άστα να πάνε δεν δίνει χρήμα για να πάρω χαρτί κ μελάνη το γραφείο Τύπου δεν έχει τπτ άστα να πάνε μαν ..
μπλέξαμε μαν άστα να πάνε δεν δίνει χρήμα για να πάρω χαρτί κ μελάνη το γραφείο Τύπου δεν έχει τπτ άστα να πάνε μαν ..