eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Άργησες, είμαι ήδη εν πλώ...
Θα στα στειλω πεσκέσι με τον σοχοβιζ..θα με εξυπηρετήσει το παλικαρι
Άργησες, είμαι ήδη εν πλώ...
Καλησπερα , απο τις καμποσες σελιδες που διαβασα εκτος απο πανεμορφο σωμα διακρινω και ενα πανεμορφο μυαλο και αυτα τα δυο σε συνδυασμο προκαλουν την απολυτη καυλα ελπιζω οταν συμπληρωσω τα μυνηματα να κανονισουμε με πμς να βρεθουμε
Καλησπέρα..και σε ευχαριστώ..εύχομαι να το διαπιστωσεις και live.. φιλια
εγώ είμαι πάντα στην διάθεση της καβλας Εύας μετά χαράς θα την εξυπηρετήσω μωρο υγ απλά δεν έβαλες μισθό για τον Αύγουστο κ είμαι ρεστος για Κάνε κάτι χι χιΘα στα στειλω πεσκέσι με τον σοχοβιζ..θα με εξυπηρετήσει το παλικαρι
Θέλω να βάλω ένα απίστευτο ηλιοβασίλεμα αλλά φοβάμαι το ΜΙΟΥΤ δεν ξέρω επιτρέπεται εεε
Eua δες Pm
δεν έχει τέτοια απλά είναι θεϊκόΑμα δεν εχει κανα βυζι η μπουτι καμιας αγνωστης μεσα...νομιζω επιτρεπεται
Poppov παιρνεις αυξηση...συμφωνα με υπολογισμους ο μισθος σ θα ανελθει στα 11ευρω και 36 λεπτα.. μπορεις να προσέλθεις εις το λογιστήριο ωστε να λαβεις μια μικρη προκαταβολη...
Αρχισαμε τις αυξησεις? Απο που μαναμ? Διακοπαρεις και τα εσοδα της επιχειρησης πεσαν εξω.....
Εκ του Λογιστηριου
Φυσας και το γιαούρτι....Θέλω να βάλω ένα απίστευτο ηλιοβασίλεμα αλλά φοβάμαι το ΜΙΟΥΤ δεν ξέρω επιτρέπεται εεε
Ενδιαφέρον αυτο....Κανω οικονομιες κ κομποδεμα..κοριτσι της παντρειας ειμαι..
Φυσας και το γιαούρτι....
δεν έχει τέτοια απλά είναι θεϊκό
να σου βρουμε ενα καλο παιδι να σε προσεχει και εσυ να προσεχεις εμας οσο για το χρημα ατιμη κοινωνια μας βρηκε δυσκολη στιγμη χαχχαχαχα αλλα επιφυλασωμαστε παντωσ τελειο στηθοσΦυσας και το γιαούρτι....
να σου βρουμε ενα καλο παιδι να σε προσεχει και εσυ να προσεχεις εμας οσο για το χρημα ατιμη κοινωνια μας βρηκε δυσκολη στιγμη χαχχαχαχα αλλα επιφυλασωμαστε παντωσ τελειο στηθοσ
Και εσυ πρασινος ε; παιδια ειλικρινά συγγνώμη..νιωθω ασχημα που εν μέρει εξαιτίας μου φαγατε ποινές.. εδω μεσα ειμαστε εσεις για ενημέρωση και εμεις τα κορίτσια για να σας προσφέρουμε χαρα,ποτε δεν ειδα καμια ανταγωνιστικά βλεπω ομως οτι εσεις οι αντρες μας κοντραρετε κ κοντραρεστε ασχημα..μερικες φορες κ με κακια..θεωρω πως δε πρέπει..χανουμε την ουσια..