anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
deux poids et deux mesures που λενε οι γάλλοι.. ελληνιστί δυο μετρα κ 2 σταθμα.. ετσι πρέπει...
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
deux poids et deux mesures που λενε οι γάλλοι.. ελληνιστί δυο μετρα κ 2 σταθμα.. ετσι πρέπει...
Για πιο pm ρωτας;εχασα επεισοδια;Να ρωτήσω ποιος ο λόγος να βγει p.m στον αέρα....
Λουκά διάβασε 1-2 σελίδες ποιο πίσω...Για πιο pm ρωτας;εχασα επεισοδια;
Εγω παντως σε μηνυμα δεν εχω στειλει σε κανεναν.ΟΛΑ και το τονιζω ΟΛΑ οτι αφορα την ευα και τη καθε ευα τα γραφω δημοσιως οπως το επραξα λιγο πιο νωρις σε μελος εδω μεσα.Το μελος παραθεση εκανε.Ποτε δε του εστειλα μηνυμα.Λουκά διάβασε 1-2 σελίδες ποιο πίσω...
έληξε το θέμα...
πάμε παρακάτω...
Εγω παντως σε μηνυμα δεν εχω στειλει σε κανεναν.ΟΛΑ και το τονιζω ΟΛΑ οτι αφορα την ευα και τη καθε ευα τα γραφω δημοσιως οπως το επραξα λιγο πιο νωρις σε μελος εδω μεσα.Το μελος παραθεση εκανε.Ποτε δε του εστειλα μηνυμα.
ξις λα αρχιδ γαλλικά ελληνικά ξυσε τα αρχιδια Σ χι χι χιdeux poids et deux mesures που λενε οι γάλλοι.. ελληνιστί δυο μετρα κ 2 σταθμα.. ετσι πρέπει...
τυποι, δεν μας κλανετε καμια μαντρα ορχεις να τελειωνουμε με τα μηνυματα
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ευαρα και μονο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Χαχαχαχαχα μαναρι μου εσυ...με κακομεταχειριζονται..![]()
ναι γαμω τα υπουργεια μου μεσα
μας τα εχετε πρηξει τα αρχιδια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ηρεμησε καλεε θα μου παθεις τπτ κ δε θα προλαβουμε να ξεκαβλωσουμε..![]()
![]()
μάλλον από τη ζέστη είναι δεν είναι κάτι σοβαρό πιστεύω να του περάσει όσο για το ξεκαβλωμα είμαστε κ εμείς εδώ δεν θα έχεις θέμα αστέρι μΗρεμησε καλεε θα μου παθεις τπτ κ δε θα προλαβουμε να ξεκαβλωσουμε..![]()
![]()
αχ πως τα προσεχεις τα αγορακια σου να τα ξεκαβλωσεις ολα φορτσα ευαΗρεμησε καλεε θα μου παθεις τπτ κ δε θα προλαβουμε να ξεκαβλωσουμε..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχ πως τα προσεχεις τα αγορακια σου να τα ξεκαβλωσεις ολα φορτσα ευα
Καλησπέρα σας,...
Χρόνια Πολλα....και ειδικα στους τυχον εορτάζοντες
άσε τα χρόνια πολλά και βάλε μας κάτι να πάρουμε....μάτιΚαλησπέρα χρόνια πολλά
άσε τα χρόνια πολλά και βάλε μας κάτι να πάρουμε....μάτι![]()
τσιγκουνιές όλους Γιώργηδες τους λένε κάνεις δεν κερνά....Καλησπέρα σας,...
Χρόνια Πολλα....και ειδικα στους τυχον εορτάζοντες