anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.333
- Πόντοι
- 4.636
αγριόγκορτζα είναι καλύτερα.....καλύτερα για γκορτζα μωρό υγ εγώ στο είπα από την αρχή ότι είσαι σπαθί έτσι μωρό. .
αγριόγκορτζα είναι καλύτερα.....καλύτερα για γκορτζα μωρό υγ εγώ στο είπα από την αρχή ότι είσαι σπαθί έτσι μωρό. .
Welcome back τύπεκαλύτερα για γκορτζα μωρό υγ εγώ στο είπα από την αρχή ότι είσαι σπαθί έτσι μωρό. .
Αν θελεις τη γνωμη μου, η ειλικρινεια και η αυθεντικοτητα ειναι εν πολλοις υπερεκτιμημενα και αχρηστα.Οταν εισαι ειλικρινής κ αυθεντικος σε πανε ελαχιστοι..εχω στειλει πολλούς για βρουβες επειδη ειδαν οτι δε τα βγαζουν περα μαζι μου.. χιχι..
Σκληροτραχυλη ειμαι..εχω σκληρο τράχηλο διοτι οταν με πηδανε βρισκουν εκει κ τους ποναει ο πουτσος τους μετα....ρε παιδια.. χαλαρωστε..θελουμε κ εμεις την ασπιδα μας..γιαυτο αντιδραμε
καλός σε βρήκα μαν να είσαι καλά να περνάς καλά..Welcome back τύπε
αυτο είναι το προτερημα σου γι αυτο σε θαυμαζουμε οι φιλοι σου.
Αν θελεις τη γνωμη μου, η ειλικρινεια και η αυθεντικοτητα ειναι εν πολλοις υπερεκτιμημενα και αχρηστα.
Ο σεβασμος ειναι αυτος που μετραει και πολυ λιγοι τον εκπεμπουν.
το προτέρημα της ευαρας είναι ότι είναι καλό παιδί κ μετά όλα τα αλλά μαν..αυτο είναι το προτερημα σου γι αυτο σε θαυμαζουμε οι φιλοι σου.
Να ειμαστε ειλικρινεις, κατ΄αρχην ειναι σωματαρα, αν ηταν κανενα μπαζο δεν θα ειχαμε μπει καν στη διαδικασια να δουμε τι ειδους παιδι ειναι.το προτέρημα της ευαρας είναι ότι είναι καλό παιδί κ μετά όλα τα αλλά μαν..
Να ειμαστε ειλικρινεις, κατ΄αρχην ειναι σωματαρα, αν ηταν κανενα μπαζο δεν θα ειχαμε μπει καν στη διαδικασια να δουμε τι ειδους παιδι ειναι.
Δεν ισχυει το τελευταιο τυπε.Ξερεις ποσα μπαζα υπαρχουν που τα εχουν κανει θεες;Να ειμαστε ειλικρινεις, κατ΄αρχην ειναι σωματαρα, αν ηταν κανενα μπαζο δεν θα ειχαμε μπει καν στη διαδικασια να δουμε τι ειδους παιδι ειναι.
Δεν ισχυει το τελευταιο τυπε.Ξερεις ποσα μπαζα υπαρχουν που τα εχουν κανει θεες;
Ασε μην ανοιξω το στομα μου και κλεισουν σπιτια.Οσο για την Ευα ολοι ξερουμε τι παιδι ειναι.Απλα οι περισσοτεροι δε το λενε γιατι θα χαλασουν τη κλικα απο οπου τρωνε
Ειπα να απαντησω πριν πεσω στην αγκαλια του μορφεαΕσυ δε νυσταζεις; κανει νυστα..η εγω νυσταξα...
Περνα αυριο το πρωι απο το λογιστήριο...απολύεσαι... ο σκορπιος ειναι για αυτα..τα του λογιστηρίου
Με απολύεις Εύα; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις...
Εισαι σε υποχρεωτική αδεια νεαρέ...κ μετα αχαλινωτο σεξ με το αφεντικό σου