eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
καλησπερα ευακι!!!!
Καλησπέρα μωρο μου!! :-*
καλησπερα ευακι!!!!
αν και το δικο σου ειναι πολυ πιο ομορφο απο αυτο
αλλα δεν βρηκα καποιο που να μοιαζει εστω και λιγο στο δικο σου
Τα ειχα πει και εγω αυτο αλλα. . .Στενο μωρο μου..οχι χωνι..Έτσι για να χω κ εγω αίσθηση αλλα κ εσεις....
εμένα μαλλί έβγαλε η γλώσσα μ να τα λέω σε πάνω από 500.600 πμ μαν . .Τα ειχα πει και εγω αυτο αλλα. . .
Ελα μου ντεΠοιος ήρθε?
Τι εχουμε εδω;ησυχια;
Σας αγριεψε η ευα και δε καθεσται προσοχη και πατε αλλου να κατσετε προσοχη παρακαλωντας κιολας για info?
Ασπιδα η προσωπικοτητα σου Ευαρα.Σκληροτραχυλη ειμαι..εχω σκληρο τράχηλο διοτι οταν με πηδανε βρισκουν εκει κ τους ποναει ο πουτσος τους μετα....ρε παιδια.. χαλαρωστε..θελουμε κ εμεις την ασπιδα μας..γιαυτο αντιδραμε
κ έλεγα γιατί με πονάει το γέρικο πουλί μου μετά τα ραντεβού μας να ό λόγος βαραγα τράχηλο κάργα..Σκληροτραχυλη ειμαι..εχω σκληρο τράχηλο διοτι οταν με πηδανε βρισκουν εκει κ τους ποναει ο πουτσος τους μετα....ρε παιδια.. χαλαρωστε..θελουμε κ εμεις την ασπιδα μας..γιαυτο αντιδραμε
Ασπιδα η προσωπικοτητα σου.
Η ειλικρινια ειναι αρετη.Ασε τους ψευτες να περιφερονται δεξια και αριστερα.Δυστηχως η ειλικρίνεια μου είναι ο χειρότερος εχθρος μου
Η ειλικρινια ειναι αρετη.Ασε τους ψευτες να περιφερονται δεξια και αριστερα.
Ευα. Το κορίτσι με τον σκληρό τραχηλο!
Και τον καταδιωκει...που ζυγό δεν υπομένει, όμως!
Και για αυτο σε παμε.Με ολους ειμαι εντάξει..και ειμαι ευγενική.όμως..η ευγενια δεν ειναι κατασταση..ουτε δεδομενο...ειναι επιλογη...και μπορει να εγκαταλειφθει αν υποτιμηθει..καληνύχτα
Και για αυτο σε παμε.
Εσυ οριζεις τι θελεις και τι δε θελεις να εισαι.Η επιλογη σου αυτη σε κανει ξεχωριστηΟταν εισαι ειλικρινής κ αυθεντικος σε πανε ελαχιστοι..εχω στειλει πολλούς για βρουβες επειδη ειδαν οτι δε τα βγαζουν περα μαζι μου.. χιχι..
καλύτερα για γκορτζα μωρό υγ εγώ στο είπα από την αρχή ότι είσαι σπαθί έτσι μωρό. .Οταν εισαι ειλικρινής κ αυθεντικος σε πανε ελαχιστοι..εχω στειλει πολλούς για βρουβες επειδη ειδαν οτι δε τα βγαζουν περα μαζι μου.. χιχι..