munakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εύα μπορείς να μας βάλεις και μια φωτογραφία με τα πατουσάκια σου???
πολλή σωστος αδερφεΑν κανει 5-10 ραντεβού, όλοι ή σχεδον ολοι θα θελουν πισω κινηση. Όμως με τοσο δουλεμα στον πρωκτό, θα εχει αποτελεσμα να χρησιμοποιεί πανες ακρατειας στα σαραντα !
Καλός ο κώλος δεν λέω ,αλλά όχι συνεχεια και το πρωκτικό πρεπει να πετύχει φάση για να ειναι καλό.
Ε μα! Υπάρχει καλυτερο απο ενα υγρό μουνάκι?( πλατσαπλούτσικο)πολλή σωστος αδερφε
Ε μα! Υπάρχει καλυτερο απο ενα υγρό μουνάκι?( πλατσαπλούτσικο)
καλα λετε συμφωνω και με τους δυο ειδικα με το να πετυχει φαση να εχει τη γλυκα του και την καυλα τουΑν κανει 5-10 ραντεβού, όλοι ή σχεδον ολοι θα θελουν πισω κινηση. Όμως με τοσο δουλεμα στον πρωκτό, θα εχει αποτελεσμα να χρησιμοποιεί πανες ακρατειας στα σαραντα !
Καλός ο κώλος δεν λέω ,αλλά όχι συνεχεια και το πρωκτικό πρεπει να πετύχει φάση για να ειναι καλό.
παιδια εχει καποιος τηλεφωνακι να μου το στελει πμ;μη το κανουμε car and drive το θρεντ χαχαχαχ!παραδειγμα εφερα δε ξερω και πολλα
ευα μπορω να εχω το τηλεφ σουαχχ πλατσαπλουτσικο λεει.. Χαχαχαχαχα
ευα μπορω να εχω το τηλεφ σου
παιδια εχει καποιος τηλεφωνακι να μου το στελει πμ;
παιδια εχει καποιος τηλεφωνακι να μου το στελει πμ;
ευα μπορω να εχω το τηλεφ σου
Δεν είναι πολυ ώρα που εφυγα από μια καυτή γυναίκα
Που μου είναι δύσκολο να ξεχάσω ποσό ωραία πέρασα
Μαζί της@@@
Θα ανεβάσω κριτική σύντομα γιατι πρέπει να συνέλθω
Πρώτα από αυτό που έζησα μαζί της,
Όχι ότι η ΕΥΑ έχει αναγκη από διαφήμιση αλλά θα Το κάνω για μένα,
Η ΕΥΑ κρατιέται γερά στα πόδια της είναι ωραίο τυπακι και
Τα δίνει όλα για να περνάς καλά!!
Γεια σου EYA κουκλάρα !!!
τυπισσα γιατι δεν κανεις ολοκληρωτικα την ικανοποιηση των πελατων σου πληρωμη σουΣευχαριστω,χαιρομαι που περασες ομορφα,εν μερη αυτη ειναι. Η πληρωμη μου..η ικανοποιηση σας... :-*
Τωρα αυτο μπορουσε να λειπει.Σευχαριστω,χαιρομαι που περασες ομορφα,εν μερη αυτη ειναι. Η πληρωμη μου..η ικανοποιηση σας... :-*
Τωρα αυτο μπορουσε να λειπει.
Σορυ αλλά μου φανηκε λιγο γλυκαναλατο.Τι ενοεις να λείπει....;