ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Μεταξι τυπισσα30 ρουβλια επερνα.τι ευρω μας λες..;μη σου πω οτι με περνανε με 10 ευρω και δωρο οι καποτες..
Μεταξι τυπισσα30 ρουβλια επερνα.τι ευρω μας λες..;μη σου πω οτι με περνανε με 10 ευρω και δωρο οι καποτες..
Μεταξι τυπισσα
ναι ρε γαμωτο,το χω αυτο το κακο :S :S :SΝαι μεταξι αστειου και σοβαρου χαβαλευω εσυ τα παίρνεις ολα στα σοβαρα...
ναι ρε γαμωτο,το χω αυτο το κακο :S :S :S
τυπε προσπαθω,δεν μπορω,ειναι και η σπουδαιοτητα των θεματων που δεν με βοηθαει :S :S :SΤυπε εχω παρατηρήσει και εγω οτι απαντας σε ολα τα θεματα πολυ σοβαρα, πρεπει να χαλαρωσεις λιγο. :S :S :S
Ενω εσύ ο πάλιουρας την επαιρνες μιση τιμη ετσι? Α'οχι τσαμπα! Ε ο παλιός ειναι αλλιώς!Καλώς τον νεοπα....ότι μας πεις εσύ θα το κάνουμε. ...Πες μας πόσα να δώσουμε που, πότε. ..δώσε μας οδηγίες σε περιμέναμε όλη μέρα σήμερα
Ενω εσύ ο πάλιουρας την επαιρνες μιση τιμη ετσι? Α'οχι τσαμπα! Ε ο παλιός ειναι αλλιώς!
Ευα εγώ δεν θέλω λεφτά.......... Με κάνα 2 πιτογυρα βολευομαι αφήστε την κοπέλα να μας πει ποτέ επιστρέφει
Όχι δεν είμαι παλιουρας.....αυτός όμως που μπήκε με το νέο προφίλ σίγουρα είναι. .....βλ. κ λ ω ν ο ι
[/quote
εχουμε γεμισει κλωνους !ειναι αληθεια
Το οτι το προφιλ μου ειναι απο το 2008 ουτε καν ψηθηκατε να το δειτε...αλλα τεσπα.Το οτι τωρα ξεκινησα να γραφω εινα αλλη ιστορια.Απλα καλο ειναι οταν λες κατι να κοιτας πρωτα!Όχι δεν είμαι παλιουρας.....αυτός όμως που μπήκε με το νέο προφίλ σίγουρα είναι. .....βλ. κ λ ω ν ο ι
εχουμε γεμισει κλωνους !ειναι αληθεια
Εύα, μάλλον χαλάς μπίζνες, δεν εξηγείται αλλιώς .