BigJumper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 841
- Πόντοι
- 2.972
Έυα ασε τα υπονοούμενα και πάμε στη ταμπακέρα πόσα και πότε;Γλυφομουνια δονητες γλωσσοφιλα κτλ
Έυα ασε τα υπονοούμενα και πάμε στη ταμπακέρα πόσα και πότε;Γλυφομουνια δονητες γλωσσοφιλα κτλ
σοχοβιζ....πως κάνει η σειρήνα τώρα;
νιαου ναιου...η ...ιου ιου...![]()
![]()
![]()
Έυα ασε τα υπονοούμενα και πάμε στη ταμπακέρα πόσα και πότε;
πως φαίνεται ότι είσαι νεοπας μαν εεεεΈυα ασε τα υπονοούμενα και πάμε στη ταμπακέρα πόσα και πότε;
κάπως έτσι;....Μη τον πειραζετε τον σοχο βρε..βλεπει και τα βυζγια απο διπλα πολυ θελει να του ερθει ντουβρουτζας;
πως φαίνεται ότι είσαι νεοπας μαν εεεε
Αυτό καλόLIVE FROM MYKONO.καλο εεεε
είμαι παραλία με το κιν κ έγινε λάθος παράθεση κατάλαβες τώρα εεΤι είναι αυτο τωρα κ που κολαει με αυτο που ειπε;σβησε τοο
LIVE FROM MYKONO.καλο εεεε
είμαι παραλία με το κιν κ έγινε λάθος παράθεση κατάλαβες τώρα εε
καινούργιο ΚΑΠΗ...LIVE FROM MYKONO.καλο εεεε
το ξέρω σόρρυ Εύα.. ρωσσακι το έχω στο πιτσι πιτσι μπας κ μ κάνει καμία μετάνοια μετά λες να το καταφέρω ό γεράκος εεεΗ φωτο αυτη στο νημα μ δε κολαει,ανοιξε αλλο στη κυρια..
Ποσταρε το αλλου.στο νημα με το ματι ξερεις εσυτο ξέρω σόρρυ Εύα.. ρωσσακι το έχω στο πιτσι πιτσι μπας κ μ κάνει καμία μετάνοια μετά λες να το καταφέρω ό γεράκος εεε
εσένα θα σε πάρω σε ένα τουρ μαζί μ κ θα δεις τον παππού εν δράσει τον άλλο μήνα πάω Γεωργία αντέχεις να έρθεις εεκαινούργιο ΚΑΠΗ...![]()
Εννοώ για παρτούζα με την Ελένη πόσα και πότε;Τι εννοείς ρε μωρο..
παντός καιρού είμαι...εσένα θα σε πάρω σε ένα τουρ μαζί μ κ θα δεις τον παππού εν δράσει τον άλλο μήνα πάω Γεωργία αντέχεις να έρθεις εε
Εννοώ για παρτούζα με την Ελένη πόσα και πότε;
Και άσε τον σόχο να πηδάει κυμματάκια...![]()
![]()
![]()
ο πελεκανος πετρος δεν ζει απο χρονια ΕΥΑ τον γαμισε ενας βρομοαγγλος αυτος ο νεος πελεκανος δεν ειναι ο πετρος .. και στην μυκονο εχει και λυκους και κοκορακια για να τα λεμε οπως ειναι...