Επισκέπτης
Μεταξυ σας δε χρειαζονται φιλοφρονησεις.Μμμμ οποτε θες..τιμη μου ιέρεια του σεξ
Και οι δυο ειστε ιερειες του σεξ
Μεταξυ σας δε χρειαζονται φιλοφρονησεις.Μμμμ οποτε θες..τιμη μου ιέρεια του σεξ
Και αλλα πολλα πολλα που δεν μπορουν να παρατεθουν εδω ...<<για ευνοητους λογους>> ...Μην καψουμε το σεναριο πριν βγει στις <<οθονες >>!!Γλυφομουνια δονητες γλωσσοφιλα κτλ
τι εννοεις? θα παρει μερος σε ταινια η Ευα?Και αλλα πολλα πολλα που δεν μπορουν να παρατεθουν εδω ...<<για ευνοητους λογους>> ...Μην καψουμε το σεναριο πριν βγει στις οθονες !!
αυτά είναι τα ωραία εσύ το έπαιξες καθόλου σήμερα..γιατι εγώ το καβλη μ είναι κάγκελο με τα ξεκολα π έχω σε απόσταση βολής μωρό...Σημερα ειναι κ παγκοσμια ημέρα οργασμου..καλους και πολλους οργασμους αγορια κ κορίτσια..δωστε τ να καταλάβει σήμερα...
Εεεε ...ΜΑΖΕΨΟΥ ...τι εννοεις? θα παρει μερος σε ταινια η Ευα?
παίζω κ εγώ στην ταινία αρκεί να έχει Καλό σενάριο..Και αλλα πολλα πολλα που δεν μπορουν να παρατεθουν εδω ...<<για ευνοητους λογους>> ...Μην καψουμε το σεναριο πριν βγει στις οθονες !!
λες να το δουμε κ αυτο καποια στιγμη? αλλα και να μην το δουμε, το τριο μεταξυ σας,θα ειναι κυριολεκτικα ταινια!Εεεε ...ΜΑΖΕΨΟΥ ...![]()
Η φαντασια σου οργιαζει
![]()
και εσύ σε ταινία;....παίζω κ εγώ στην ταινία αρκεί να έχει Καλό σενάριο..
Αυτο το <<τιμη μου>> ...να μην το ξανακουσω ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε και οι δυο ...Μμμμ οποτε θες..τιμη μου ιέρεια του σεξ
αμαν μωρε ολα τα παρεξηγητεΡε παιδια ειπε η ευα οτι θα παιξει σε ταινια;Τη λεξη σεναριο ανεφερε η ελενη. Ξερετε τι θα πει σεναριο;
Καλό καλό έχεις δει πώς πηδούν τα γερόντια μαν χα χα άσε κ έχω τώρα δίπλα μ κάτι βυζάρες κ είμαι έτοιμος να πέσω μεσααααακαι εσύ σε ταινία;....
που πας ρε γεροξεκούτη....![]()
Αυτο το <<τιμη μου>> ...να μην το ξανακουσω ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε και οι δυο ...
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ..
Ειμαι η Ελενα εισαι η Ευα![]()
Καλό καλό έχεις δει πώς πηδούν τα γερόντια μαν χα χα άσε κ έχω τώρα δίπλα μ κάτι βυζάρες κ είμαι έτοιμος να πέσω μεσααααα
έτοιμο είναι το ....όχημα ;)Καλό καλό έχεις δει πώς πηδούν τα γερόντια μαν χα χα άσε κ έχω τώρα δίπλα μ κάτι βυζάρες κ είμαι έτοιμος να πέσω μεσααααα
έτοιμο είναι το ....όχημα ;)
![]()
του το είπα για τους γέρους ...δεν μ ακούειΧαχαχαχαχα κλαιωωω
του το είπα για τους γερούς ...δεν μ ακούει![]()
![]()
σοχοβιζ....πως κάνει η σειρήνα τώρα;Με τις μπαντες θα πηγαινει το ασθενοφόρο... φαστ εν φουριους σοχοβιζ χαχαχαχαχα