Επισκέπτης
Καλή η φίλη ?
Οχι απαραίτητα.. πελατες στέλνει η δουλεια σου,και κατα ποσο γουσταρεις αυτο που κανεις..
άργησες....Καλή η φίλη ?
Κανεις λαθος.
Ο σεβασμος φαινεται στα πρωτα 5 λεπτα.Αν δειξεις το σεβασμο σου θα ερθει η καυλα και το παθος.
αν συμβεί αυτό τότε υπάρχει πρόβλημαΑν αραιωσουν τα ραντεβου και δεν εχεις κανει πολλους σταθερους ή απλα αραιώσουν κι αυτοί και συναμα το νημα μια κοπελας καπως ξεχαστει. Μια καλη κριτικη δινει λιγο αερα στα πανια που λενε.
Καλή η φίλη ?
Επετρεψε μου να διαφωνησω.Επέτρεψε μου να γνωριζω.. πολλες επειδη δεν διαθετουν παθος κτλ ριχνουν βαρος στην ευγένεια..το σεξ θελει θράσος ομως..μετα τα πρωτα 5 λεπτα Πρέπει να βγει κ η καβλα..να σκαναρεις τον αλλο και να ορμησεις... πωω εμενα τωρα μου βγηκε καβλα και παει κ ο σεβασμος ρε λουκα χαχα αχχχχ
Επετρεψε μου να διαφωνησω.
Αλλο πραγμα ο σεβασμος και αλλο πραγμα η ευγενια.Ολες ειναι ευγενικες αλλα λιγες σεβονται το δωρακι τους
Δε με πειραζει γτ απλα δε θα εισαι ψευτικη.Ισα ισα η φορμα μπορει να κανει τη κωλαρα σου ακομα πιο καυλαΟκ οταν με ξανακλείσεις θα σ ερθω με σεβασμο αλλα ντεκαβλε με φόρμα κ αθλητικα..
Καλή η φίλη ?
Δε με πειραζει γτ απλα δε θα εισαι ψευτικη.Ισα ισα η φορμα μπορει να κανει τη κωλαρα σου ακομα πιο καυλα
Οσο για το ραντεβου ειναι προγραμματισμενο
Τωρα μιλας σωστα.Αυτο λεω τοση ωρα ο κακομοιροςΣτο σεξ γουσταρουμε θράσος..στο σοσιαλ σεβασμο και ευγένεια..ολα στο κοκκινο λεμεεε
Τωρα μιλας σωστα.Αυτο λεω τοση ωρα ο κακομοιρος
Και με αντρα καυλωμενο δε βγαζεις ακρη καυλαρεΜαναρι μ με γυναίκα καβλωμενη δε βγάζεις ακρη.. Χαχαχαχαχα
αυτο ξαναπεστο!! :-* :-*Μαναρι μ με γυναίκα καβλωμενη δε βγάζεις ακρη.. Χαχαχαχαχα
Ωρα για παραλια...
αυτο ξαναπεστο!! :-* :-*
Ευα μολις ανεβω αθηνα θα σου γλειψω το μουνι μεχρι να χυσεις μια νταμιτζανα
Και τι καθεσαι και δεν επιστρεφεις;Περναω ζορια σου λεω...Χαχαχα
Τυπε το μουνι χυνει οταν το γαμαςΕυα μολις ανεβω αθηνα θα σου γλειψω το μουνι μεχρι να χυσεις μια νταμιτζανα