eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Γραφω απο κινητό...
Κανε λίγο υπομονή να φτασω
Σε υπόστεγο με αρκουδισιον....
Take your time baby...
Γραφω απο κινητό...
Κανε λίγο υπομονή να φτασω
Σε υπόστεγο με αρκουδισιον....
Καποιοι απο αυτους που σου τα σφυρανε κανουν τις παπιες και δε λενε κουβεντα για τιποταΚοιταξε..μου τα σφυρανε τα μαντατα..και γελαω!όποιοι οντως με εχουν δει ξερουν πως ειμαι.. για τους κακεντρεχείς δε με νοιαζει,και αυτοι οι ταλαιπωροι εντολες εκτελούν
Καποιοι απο αυτους που σου τα σφυρανε κανουν τις παπιες και δε λενε κουβεντα για τιποτα
για πες...Εδω βρε ατομο που με μαυρισε με κριτικη και εγραψε για αλοκοτο ντυσιμο κτλ με επερνε τηλ και μου έστελνε βαιμπερ με το νικ νειμ τ φάτσα φορα κ μου ζηταγε ραντεβού..παλι..απο κει να καταλαβεις..
για πες...
έχει ενδιαφέρον αυτό...
πολύ σωστή σε βρίσκωΚοιταξε..δε μαρεσουν οι αυλοκολακες ουτε οι σάλτσες και οι υπερβολες,οταν μιλαω με καποιους στα δωματια και μ λενε οκ μαρεσε θα γραψω κατι εξηγουμε κ λεω οτι θες αρκει να ναι Αλήθεια..οταν παλι μ λενε δε γραφω κτλ το σέβομαι..μέλημα μου ειναι πανω απο ολα να περνάτε καλα,και να δουλεψω το δώρο που ζηταω..σιχαίνομαι την πονηρια τη ψευτια και την κουτοπονηριά...
Κοιταξε..δε μαρεσουν οι αυλοκολακες ουτε οι σάλτσες και οι υπερβολες,οταν μιλαω με καποιους στα δωματια και μ λενε οκ μαρεσε θα γραψω κατι εξηγουμε κ λεω οτι θες αρκει να ναι Αλήθεια..οταν παλι μ λενε δε γραφω κτλ το σέβομαι..μέλημα μου ειναι πανω απο ολα να περνάτε καλα,και να δουλεψω το δώρο που ζηταω..σιχαίνομαι την πονηρια τη ψευτια και την κουτοπονηριά...
πολλες παρακαλανε να γραφτει καλη κριτικη και ταζουν και εκπτωσεις
Ελα ρε τυπεπολλες παρακαλανε να γραφτει καλη κριτικη και ταζουν και εκπτωσεις
είναι χαζές αυτές που κάνουν έκπτωση για μια καλή κριτική...πολλες παρακαλανε να γραφτει καλη κριτικη και ταζουν και εκπτωσεις
είναι χαζές αυτές που κάνουν έκπτωση για μια καλή κριτική...
Και οχι μονο στη καποια αλλα και στο καποιο.Αιντε ειναι καιρος να ανοιξουν στοματα να μαθουμε ολοι το τι γινεταιΜια καλη κριτικη στελνει τουλαχιστον 10 πελατες σε καποια. ειναι λεφτα.
κοίτα τι μπορεί να συμβεί...Μια καλη κριτικη στελνει τουλαχιστον 10 πελατες σε καποια. ειναι λεφτα.
Οπως και να εχει το θεμα η ευα μαζι με αλλα 3-4 κοριτσια το δουλευουν το μεροκαματο τους και με το παραπανω.Οσο για αυτες που δε το δουλευουν οι κανουν ανατιμησεις ο κουβας χωραει πολλες ακομα.
Εγω δε θα πω οτι γουσταρεις.Προσφατα..σε ενα ντουο με φιλη καλη απο εδω μεσα..φευγοντας μου λεει..ρε ευα; ποσο ιδρωσες;εσυ δινεις το ειναι σου..τις λεω..μα αυτο γουστάρω..κ αυτο δίνω..
Μια καλη κριτικη στελνει τουλαχιστον 10 πελατες σε καποια. ειναι λεφτα.
Εγω δε θα πω οτι γουσταρεις.
Θα πω οτι σεβεσαι το πελατη.
Για το πελατη αυτο εχει μεγαλυτερη σημασια και ερχεται και ξαναερχεται
Κανεις λαθος.Ο σεβασμος ειναι το ενα σκέλος..αλλα αν δεν υπαρχει η καβλα κ το παθος..ο σεβασμος δεν αρκει