jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Εγω θα έλεγα..γυναικα που δεν επιδιωκει να βελτιωνεται...γυναικα αχρηστη
κ αυτο σωστο
και για να τελειωσει το θεμα εδω.. στο νημα αυτο γραφω ΕΓΩ,και ολα ΕΓΩ τα χειριζομαι γιατι δεν μαρεσει να με χειριζονται!οποιος με εχει γνωρισει ξερει οτι οπως εκφραζομαι εδω ειμαι και εκει εξω!εχει δει το χαρτι που σημειωνω εγω τα ραντεβου!τωρα για το ποτε προλαβαινω και γραφω εδω??προλαβαινω στα διαλειματα στα κενα μεταξυ των ραντεβου και το βραδυ που γυρνω σπιτι μου!το ποτε και τα ποσα ραντεβου κανω τα οριζω εγω και μονο εγω!ειμαι τις αποψης ποιοτητα και οχι ποσοτητα!διοτι σεβομαι και το δωρο μα και τον καθε εναν απο εσας...φιλια και καλο υπολοιπο!![]()
και για να τελειωσει το θεμα εδω.. στο νημα αυτο γραφω ΕΓΩ,και ολα ΕΓΩ τα χειριζομαι γιατι δεν μαρεσει να με χειριζονται!οποιος με εχει γνωρισει ξερει οτι οπως εκφραζομαι εδω ειμαι και εκει εξω!εχει δει το χαρτι που σημειωνω εγω τα ραντεβου!τωρα για το ποτε προλαβαινω και γραφω εδω??προλαβαινω στα διαλειματα στα κενα μεταξυ των ραντεβου και το βραδυ που γυρνω σπιτι μου!το ποτε και τα ποσα ραντεβου κανω τα οριζω εγω και μονο εγω!ειμαι τις αποψης ποιοτητα και οχι ποσοτητα!διοτι σεβομαι και το δωρο μα και τον καθε εναν απο εσας...φιλια και καλο υπολοιπο!![]()
Και για αυτο το λογο προτιμουμε τηνκαι για να τελειωσει το θεμα εδω.. στο νημα αυτο γραφω ΕΓΩ,και ολα ΕΓΩ τα χειριζομαι γιατι δεν μαρεσει να με χειριζονται!οποιος με εχει γνωρισει ξερει οτι οπως εκφραζομαι εδω ειμαι και εκει εξω!εχει δει το χαρτι που σημειωνω εγω τα ραντεβου!τωρα για το ποτε προλαβαινω και γραφω εδω??προλαβαινω στα διαλειματα στα κενα μεταξυ των ραντεβου και το βραδυ που γυρνω σπιτι μου!το ποτε και τα ποσα ραντεβου κανω τα οριζω εγω και μονο εγω!ειμαι τις αποψης ποιοτητα και οχι ποσοτητα!διοτι σεβομαι και το δωρο μα και τον καθε εναν απο εσας...φιλια και καλο υπολοιπο!![]()
δεν διαφωνω. Απλα μιλαγαμε για γυναικεςθα σου απαντησω αλλα οχι σαν ευα,αλλα σαν μια καθημερινη γυναικα η συζηγος κτλ!λοιπον σκορπιε μια γυναικα βελτιωνετε οταν ο αντρας διπλα της κανει το ιδιο.. τα στασιμα νερα μυριζουνε και αυτο δεν το θες ουτε εσυ μα ουτε και αυτη!γτ και οι δυο εκει κολυμπατε!
Και για αυτο το λογο προτιμουμε την
Ευα τη καυλαρα!!!
Οτι αποδειξεις θελουμε τις εχουμε στο στιβο καυλαρε τρελεετσι γιατι δε μαρεσουν τα ψευτουπονοουμενα σε αλλα νηματα! προκαλω ΟΠΟΙΟΝ θελει να δει αν γραφω η οχι η αν ερχομαι με ταξι στα ραντεβου...
θα σου απαντησω αλλα οχι σαν ευα,αλλα σαν μια καθημερινη γυναικα η συζηγος κτλ!λοιπον σκορπιε μια γυναικα βελτιωνετε οταν ο αντρας διπλα της κανει το ιδιο.. τα στασιμα νερα μυριζουνε και αυτο δεν το θες ουτε εσυ μα ουτε και αυτη!γτ και οι δυο εκει κολυμπατε!
δεν διαφωνω. Απλα μιλαγαμε για γυναικες![]()
Εχουμε κονε για την κυρα Τασία?
Κανετε διπλο?
![]()
, Ασχολουμαι με ελεύθερο επάγγελμα, αυτό που λες, ουσιαστικά να σέβεσαι τον άλλον και να έχεις αυτοσεβασμό είναι δύσκολο. Υποψιάζομαι ότι στον χώρο σου, που ελάχιστα γνωρίζω, είναι ποιο δύσκολο. Και μόνο που το λες και το σκέφτεσαι,Υποκλίνομαι.και για να τελειωσει το θεμα εδω.. στο νημα αυτο γραφω ΕΓΩ,και ολα ΕΓΩ τα χειριζομαι γιατι δεν μαρεσει να με χειριζονται!οποιος με εχει γνωρισει ξερει οτι οπως εκφραζομαι εδω ειμαι και εκει εξω!εχει δει το χαρτι που σημειωνω εγω τα ραντεβου!τωρα για το ποτε προλαβαινω και γραφω εδω??προλαβαινω στα διαλειματα στα κενα μεταξυ των ραντεβου και το βραδυ που γυρνω σπιτι μου!το ποτε και τα ποσα ραντεβου κανω τα οριζω εγω και μονο εγω!ειμαι τις αποψης ποιοτητα και οχι ποσοτητα!διοτι σεβομαι και το δωρο μα και τον καθε εναν απο εσας...φιλια και καλο υπολοιπο!![]()
ας σπασει ο παγος...λοιπον! χθες μου ζητησαν φωτο ποδια... ποσταρα και το βυζι το πεσμενο ;) ;)
Πεσμένο? Χμ. Γυναικεία ανασφάλεια? Χμ. Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό. Το βυζάκι σου είναι γλυκό και ωραίο, όπως πρέπει να είναι. Ας υπάρχει και κανένα ποιο όρθιο. Εμένα με προκαλεί, να καλύψω την απόσταση που μας χωρίζει, και θα σου ζητήσω να σε συναντήσω. Έχω και αδυναμίες.ας σπασει ο παγος...λοιπον! χθες μου ζητησαν φωτο ποδια... ποσταρα και το βυζι το πεσμενο ;) ;)
Πεσμένο? Χμ. Γυναικεία ανασφάλεια? Χμ. Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό. Το βυζάκι σου είναι γλυκό και ωραίο, όπως πρέπει να είναι. Ας υπάρχει και κανένα ποιο όρθιο. Εμένα με προκαλεί, να καλύψω την απόσταση που μας χωρίζει, και θα σου ζητήσω να σε συναντήσω. Έχω και αδυναμίες.