eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Καλημερα! Πως βρισκω του τηλ σου;
Στο εστειλα εγω μωρο μου... τοσο απλα..φιλια
Καλημερα! Πως βρισκω του τηλ σου;
πάρε στο 11880..χι χι χιΚαλημερα! Πως βρισκω του τηλ σου;
Δεν εχει ερθει τιποτα μωρο μου!αν η αγγελια στην πρωτη σελιδα παιζει καλος! Αλλιως για κανε καμια προσπαθεια ακομα ρε μωρο να μου ξαναστειλεις pm μπας και παιξουμε κανα πλακωτο..Στο εστειλα εγω μωρο μου... τοσο απλα..φιλια
Χαχαχα. Εξυπνο!μπραβο μπραβο!πάρε στο 11880..χι χι χι
Για εμάς που απεχουμε 500 χλμ. Από Αθήνα, είναι δύσκολο να σε δούμε, οπότε χάνουμε λιγότερα από την απουσία σου. Θα απουσιάσεις και από το νήμα?Εχω δουλειά,πρέπει να δροσισω μερικα αγορια σημερα...τελος του μηνα θα σας αφησω στην ησυχία σας,για 15 μέρες τουλάχιστον χαχαχα
Δεν εχει ερθει τιποτα μωρο μου!αν η αγγελια στην πρωτη σελιδα παιζει καλος! Αλλιως για κανε καμια προσπαθεια ακομα ρε μωρο να μου ξαναστειλεις pm μπας και παιξουμε κανα πλακωτο..
Για εμάς που απεχουμε 500 χλμ. Από Αθήνα, είναι δύσκολο να σε δούμε, οπότε χάνουμε λιγότερα από την απουσία σου. Θα απουσιάσεις και από το νήμα?
Ευακι αντε τις διακοπες σου να ξεκουραστεις και ξεχνα τα ολα..Οχι θα μπαινω οποτε μπορω..
Ευακι αντε τις διακοπες σου να ξεκουραστεις και ξεχνα τα ολα..
για να μας ερθεις ανανεωμενη και φρεσκια με ωραιο μαυρισμα ετοιμη για ολα !!
καλες διακοπες αν δεν σε δω..., θα τα πουμε οταν επιστρεψεις γιατι σου χρωσταω
ενα γραμματιο...
ευα τηλεφωνο;σε βρισκουμε καπου;
ακυροοοοο... τωρα το ειδα..
Κανόνισε εσυ το επιτόκιο αλλά θέλω extra service!!!Μμμμ με χαμηλο επιτόκιο;
Κανόνισε εσυ το επιτόκιο αλλά θέλω extra service!!!
Θέλω κ εγώ ραντεβού πριν φύγεις ετσι αστέρι στο λέω από τωρααααααααα
εφαγες
κατσε να τσιμπησουμε κ μεις λιγο![]()
Φατε τωρα που μπορειτε.
Εγω ακομα για service....
έχεις δίκιο τζιμι αλλά αυτό το μωρό δεν το βαριέσαι πότε ειδικά την πιπαρα της πο πο το σκέφτομαι κ κάγκελο άστα Σ λέω..ema
δεν.σε χορταινει με τιποτα![]()