sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
χάνεις μιλάμε για πιπαρα αυτά απο έναν πορνογερο σαν εμένα..δυστυχως οχι ακομα
προσχωμεν
κ δω φυσαει λιγο
χάνεις μιλάμε για πιπαρα αυτά απο έναν πορνογερο σαν εμένα..δυστυχως οχι ακομα
προσχωμεν
κ δω φυσαει λιγο
χάνεις μιλάμε για πιπαρα αυτά απο έναν πορνογερο σαν εμένα..
Καλημέρα..στο κρεβατι του πονου με στομαχοπονο.. απο Δευτέρα πλεον θα επανέλθω!ευχαριστώ για τη κατανοηση..
όντως ετσι είναι πο πο να είχα μια πιπαρα τώρα απο σενα αχ αχ..
Οτι του φανεί του λολοστεφανη...τουτεστιν ο καθε ενας με το πονο του...εγω υποφέρω κ συ θες πίπες.. :-(
περαστικά σ βρε άντε κ σύντομα κοντά μας γερή και δυνατήΣας ευχαριστω αγαπες μου!!μια δηλητηρίαση ηταν θα αναρωσω γρήγορα..σπιτι επέστρεψα..!οι εξετασεις τελειες,κατα τ άλλα...
Σας ευχαριστω αγαπες μου!!μια δηλητηρίαση ηταν θα αναρωσω γρήγορα..σπιτι επέστρεψα..!οι εξετασεις τελειες,κατα τ άλλα...
Σας ευχαριστω αγαπες μου!!μια δηλητηρίαση ηταν θα αναρωσω γρήγορα..σπιτι επέστρεψα..!οι εξετασεις τελειες,κατα τ άλλα...
Ρε μπας κι εφαγες καμμια χαλασμενη πουτσα? χαχχαχα
Περαστικά σου Εύα και ξεκουράσου λίγο...χαλαρά και αναζωογόνηση για να συνεχίσεις το "θεάρεστο" σου έργο!!
Σε ευχαριστώ μωρο μ αχχ ποναωω
λες να φταίει αυτό για να το λες κάτι θα ξέρεις εσύ..Εμ ειδες... αμα ειχες βαλει πισω κινηση σε κυκλοφορια.....ο πονος αυτος τωρα θα ηταν ανεπαίσθητος..
Περαστικα Ευα και γρηγορη αναρρωση.Καλημέρα..στο κρεβατι του πονου με στομαχοπονο.. απο Δευτέρα πλεον θα επανέλθω!ευχαριστώ για τη κατανοηση..