sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
χάνεις μιλάμε για πιπαρα αυτά απο έναν πορνογερο σαν εμένα..δυστυχως οχι ακομα
προσχωμεν
κ δω φυσαει λιγο
χάνεις μιλάμε για πιπαρα αυτά απο έναν πορνογερο σαν εμένα..δυστυχως οχι ακομα
προσχωμεν
κ δω φυσαει λιγο
χάνεις μιλάμε για πιπαρα αυτά απο έναν πορνογερο σαν εμένα..
Καλημέρα..στο κρεβατι του πονου με στομαχοπονο.. απο Δευτέρα πλεον θα επανέλθω!ευχαριστώ για τη κατανοηση..![]()
όντως ετσι είναι πο πο να είχα μια πιπαρα τώρα απο σενα αχ αχ..
Οτι του φανεί του λολοστεφανη...τουτεστιν ο καθε ενας με το πονο του...εγω υποφέρω κ συ θες πίπες.. :-(![]()
περαστικά σ βρε άντε κ σύντομα κοντά μας γερή και δυνατήΣας ευχαριστω αγαπες μου!!μια δηλητηρίαση ηταν θα αναρωσω γρήγορα..σπιτι επέστρεψα..!οι εξετασεις τελειες,κατα τ άλλα...![]()
Σας ευχαριστω αγαπες μου!!μια δηλητηρίαση ηταν θα αναρωσω γρήγορα..σπιτι επέστρεψα..!οι εξετασεις τελειες,κατα τ άλλα...![]()
Σας ευχαριστω αγαπες μου!!μια δηλητηρίαση ηταν θα αναρωσω γρήγορα..σπιτι επέστρεψα..!οι εξετασεις τελειες,κατα τ άλλα...![]()
Ρε μπας κι εφαγες καμμια χαλασμενη πουτσα? χαχχαχα
Περαστικά σου Εύα και ξεκουράσου λίγο...χαλαρά και αναζωογόνηση για να συνεχίσεις το "θεάρεστο" σου έργο!!
Σε ευχαριστώ μωρο μ αχχ ποναωω![]()
λες να φταίει αυτό για να το λες κάτι θα ξέρεις εσύ..Εμ ειδες... αμα ειχες βαλει πισω κινηση σε κυκλοφορια.....ο πονος αυτος τωρα θα ηταν ανεπαίσθητος..![]()
Περαστικα Ευα και γρηγορη αναρρωση.Καλημέρα..στο κρεβατι του πονου με στομαχοπονο.. απο Δευτέρα πλεον θα επανέλθω!ευχαριστώ για τη κατανοηση..![]()