mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
για λογιστή δικηγόρο ταμία διάβασα...
μάλλον κάτι έχασα...
σελίδα 277 τελευταίο ποστ (στο έκανα και παράθεση)
για λογιστή δικηγόρο ταμία διάβασα...
μάλλον κάτι έχασα...
έξοδα πολλά...ευχαριστω... εχει ρεπο και ο αραπης που μ κανει αεραα...μετα το λογιστη τον δικηγορο τον ατζεντη εχω και τον μαυρο με το φτερο να πληρωνω χιχιχι αχχχ δε βγαινω!
σαν επίθεση μ φάνηκε οκ.πάντως από κοντά που τα έχουμε πει έχεις καλύτερο χιούμορ πάντως φαίνεται στα μην Σ βγαίνει ποιό επιθετικό το χιούμορ οκ οκ
καληνυχτα μωρακια!!! φιλια
xixix καλησπερα σε ολους
Υλικό είπε ο άνθρωπος βρε καύλα όχι λερωμένα μαντηλάκια...πες του σοχο να σου δωσει λιγο απο αυτο που μαζευει καθε βραδυ στα χαρτομαντιλα
πολυ το πισω λετε!! μηπως θετε να σας δωκω κωλο?? και μου το λετε με τροπο??
Ευούλα ,γλυκουλα - χοντρουλα θελω να σου σκίσω το κωλο στα δυο
Τι χοντρέλα είναι αυτή αδέλφια?
εδω διαβασα κριτικη για εσενα μπηκαν τα γιδια στο μαντρι........
για ποια γκολφω μιλας?
ενταξει αφου ειναι θεα να κανονισω ραντεβουδακι και αν ειναι μαπα το ραντεβου εσενα θα κραξω οχι την κοπελα
Αδελφια ασ ειμαστε ειλικρινείς και να μην τα θυσιάζουμε όλα για 50 ευρω εκπτωση στην επόμενη συνευρεση!
ξέρεις κάτι και το λες??? όχι.... άπλα η λάσπη να πεταχτεί και να γλείψεις το κόκκαλο που θα σου δώσουν μετά τα αφεντικά σου..
και τα έφαγε μόνο αυτός όλοι οι άλλοι ήταν άγιοι...γιαυτό μας πηδάνε από έξω γιατί ακόμα δεν βάλαμε μυαλό ...Μου θυμιζεις κάποιος πολιτικους που κατηγορούντο για σκανδαλα και ελεγε ο τοτε πρωθυπουργός "οποιος έχεο στοιχεια στον εισαγγελέα". Τελικά μετά από δέκα χρόνια ο υπουργός κατέληξε στη στενή.
Ασε αδελφέ αλλη δουλειά δεν έχουμε θα μαζευουμε στοιχεία για τις εκπτώσεις που κανουν οι κυρίες σε όσους δίνουν καλή κριτική για να πεισθεί ο Scorpios
σε παρακαλω ας σταματησει εδω η αντιπαραθεση!!ηταν ολοφανερο γιατι μπηκε ο κυριουλης στο νημα μου!!
Εύα λόγο δουλειάς έλειπα μπήκα και άρχισα να διαβάζω πολλά και για πολλές,εδώ είδα ότι μπαίνουν κάποιοι λένε ανακρίβειες και ως δια μαγείας κάποιοι που ξέρουν δεν μπαίνουν εδώ μέσα να πουν τίποτα,κάποιοι υπεύθυνοι λέω βρε έχουν πάθει τύφλωση μάλλον... δεν είναι του χεριού τους μάλλον η Ευα και αφήνουν το κάθε μην πω να μπαίνει και να γράφει χοντράδες..όταν μπαίνουν σε άλλα νήματα αμέσως μπαίνουν όλοι να προφυλάξουν το κάθε κορίτσι ...ε λοιπόν το σταματάω όπως είπες άλλα τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά παντού όχι μόνο σε αυτές που θέλουμε εμείς για να πείσουμε όλους τους άλλους πόσο μα πόσο καλές ,τέλειες,μουνάρες,φλογερές, και όλα τα άλλα είναι...
εγώ σε γάμαγα κ ας τρως 2-3 σουβλάκια παραπάνω
πριν η μετα τα σουβλακια