οκ χαχαχαχα βασικα...και εσυ απο αχλαδοκωλα ελληνιδα βγηκες οποτε κατι θα ξερεις..οσο για παρασημα που λες δε καταλαβαινω τι λες αλλα οκ!
πω πω νυχακια!!!
με εσκισες τωρα..
θα πεσω στην σισα..
ξεβρακωνεσαι κ χανεις πελατακια..
στα εγραψα κ πριν..
γαμιεται η φυση,η τυχη,η ανωτερη δυναμη κ πολλοι ακομη..
καποιοι τον τρωνε κ δροσιζονται κ καποιοι αλλοι τον τρωνε κ ζοριζονται..
η πλειονοτητα κ των δυο (εκ διαμετρου αντιθετων υποομαδων),δεν διαλεγει..
μοιραια τους συμβαινει..
ετσι λοιπον παρα την αναγκαστικη συναστροφη μου με αυτοχθονες ιθαγενεις(λογω προικας)δεν κουβαλαω τα εκ γεννετης αδιορθωτα συνολικα χαλια σου..
κ εγω κουασιμοδος ειμαι,οπως εσυ μπουρουχα καραβλαχαρα ελλΕηνιδα,αλλα εκει που πρεπει ευλογημενος..
παραπανω απο τους μισους σημερινους ελληναραδες,καταγονται απο την μικρα ασια οπου το επιπεδο ηταν τελειως αλλο..
αντι να βριζουμε-μισουμε τους μογγολους,θα επρεπε να τους ευχαριστουμε που τους εστειλαν πεσκεσι στους χιλιογαμημενους απο αλβανους-τουρκους-αιγυπτιους επι 400 χρονια "ντεμεκ αμολυντους" γηγενεις..
κ αυτοι τοτε(οπως κ εσυ σημερα)τους ζηλευαν αλλα αδυνατουσαν να τους κατεβασουν στο επιπεδο τους..
γιατι για να ανεβουν στο δικο τους ουτε που το σκεφτονταν..
ετσι λοιπον οι μαλλωμενες(απο την κολυμπηθρα) με το νερο αμοιβαδες-χωριατισες συκοφαντουσαν κ κολλαγαν την ρετσινια της πουτανας(παστρικιας) σε οποια προσφυγοπουλα εκανε το αυτονοητο 3 φορες την ημερα(πλενοταν δηλαδη)..
ζησε στο ματριξ σου & μην εκτιθεσαι περισσοτερο βρε ανοητο..