Καλημέρα ανέβασα 1 κριτική για την κοπέλα πήρα κάποια π.μ και επειδή εδώ και 2 μέρες δεν έχει εγκριθεί και για να μην απαντάω στον καθένα γράφω εδώ
Μετά από σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει και τις τιμές που χρεώνει κανονίσαμε συνάντηση με την Εύα σε γνωστό ξενοδοχείου του κέντρου.
Εμφανισιακά είναι όμορφα call girls χωρίς παρεμβάσεις πλαστικών χειρουργών (σιλικόνης κλπ.). Δεν προσπαθεί να σου κλέψει χρόνο και σε όλη την ώρα του ραντεβού είναι μάχιμη. Λέω δεν μπορεί αυτό το μουνί να το γαμήσω εγώ σήμερα. Πολύ γλυκό προσωπάκι που βγάζει αθωότητα και καύλα μαζί. υπέροχο ζεστό χαμόγελο που σου μεταδίδει αμέσως την καλή της διάθεση. Μετά το ντουζάκι ξεκινάει και με στέλνει στα ουράνια. Υπέροχο στοματικό και προσπαθεί για βαθύ λαρύγγι μέχρι πνιγμού. Στοματικό πολύ καλό. Τέλος 1ου γύρου στο στόμα της, αλλά δεν τα πίνει πράγμα που δεν με ενδιαφέρει και πολύ και δείχνει ότι προσέχει… Κατευθείαν για το 2ο φρεσκάρισμα και λίγη κουβέντα μέχρι τη 2η ανόρθωση. Αρχίζω τη περιποίηση χαμηλά και υγραίνεται σχεδόν αμέσως. πεντακάθαρο νινί για πολύ γλείψιμο που δείχνει να της αρέσει, μέχρι που με σπασμούς και φωνές έτρεμε από ηδονή στα χέρια μου και έχυνε. Της το έκανα για ώρα...Παθιάρικη σε όλες τις στάσεις με συμμετοχή καλή και χωρίς ίχνη δυσανασχέτησης. Κάθεται μια ώρα και σε αυτήν την ώρα μπορείς να τελειώσεις 2 φορές στην τιμή των 70 ευρώ. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται στοματικό ελεύθερο και φιλιά. Το στοματικό της είναι πάρα πολύ καλό με πολύ σάλιο. Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει, ένα έχω να πω, ότι πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια! Είναι επικοινωνιακότατη (πραγματικά απολαμβάνεις και τη συζήτηση μαζί της εκτός από το σεξ), συμμετοχική, διαθέτει άνετα τον χρόνο της χωρίς να μετράει τα λεπτά. Κυριολεκτικά σε απογειώνει και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά - και το κυριότερο και πολύ σημαντικό, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!