ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΡΟΜΠΑ,ΣΟΥΤΙΕΝ )ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ :S
Σε εμένα δεν είχε βγάλει κάτι αλλά δεν ζήτησα κιόλας!
ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΡΟΜΠΑ,ΣΟΥΤΙΕΝ )ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ :S
Αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της Χριστίνας & της Έλενας. Πολύ καλό social time και από τα δύο κορίτσια. Καμία βιασύνη, δυνατό μασάζ και ευχάριστο τελείωμα.
Ρε παίχτη Κώστα τι τον ρωτάς δε θα το δει τέτοια ώρα.
Πάρτον στο τηλέφωνο του μαγαζιού αύριο να σου πει
;sa=showPosts
Διάβασε εδώ την ουσία για το μαγαζί φίλε.Διαφωνώ κάθετα στο σημείο αυτό. Τα 'παιδιά' (τα οποία νομίζω ότι εξακολουθούν να έχουν το μαγαζί- ή κάνω λάθος?) ακριβώς στηρίχθηκαν και καλλιέργησαν τις προσδοκίες στους πελάτες ότι κάποια στιγμή, κάτι παραπάνω θα πάρουν. Εξέλιξαν σε επιστήμη το 'καλώς τους μαλάκες που ξανάρχονται ελπίζοντας και περιμένοντας, αλλά θα πάρουν σταθερά τ' αρχίδια τους'. Και μέσα στη λογική και το στυλ αυτό, δημιούργησαν και το αντίστοιχο προφίλ εργαζομένων, μέρος του οποίου είναι και το αφ' υψηλού και η υποβόσκουσα (ενίοτε και έκδηλη) ειρωνεία. Το θράσος έφτασε στο σημείο να πάνε τις τιμές στα 60(!!) ευρώ για το.. μασάζ. Η κρίση τους έκανε προς στιγμήν να εντάξουν και κλαρίνο στο πρόγραμμα (στα 80 βεβαίως, βεβαίως), αλλά φαίνεται ότι το παλιό τροπάριο δουλεύει (ακόμα? ) καλά. Απλά το ξαναγύρισαν στα 50 Ευρώ.
Παίζει τίποτα άλλο η απλά μάλαξη και τελείωμα?
Διάβασε εδώ την ουσία για το μαγαζί φίλε.
τι γίνεται? κίνηση βλέπω...
πες μας αν θελεις κ τι κοπελες εχει το ευ ζειν
συλβια αλλα για μενα προσωπικα δεν αξιζει ειναι πολυ ξινη.....
Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει ρόμπα πλέονσε εμενα ηταν πολυ ξινη οταν την ρωτησα γιατι δεν βγαζει την ρομπα μου απαντησε αμα δεν γουσταρεις να επερνες αλλη κοπελα