You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έυ ζήν |( Β. Ολγας )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλησπέρα είχα πάει μια βόλτα το χειμώνα από το ευ ζην αλλά έφυγα.Αλλά λόγο δουλειάς ειχα κολλήσει αυτοκόλλητα στην οικοδομή και με πειρε το αφεντικό τηλ να πάω σήμερα το πρωί να κάνω σέρβις τα κλιματιστικά αλλά λέω πρωί δεν μπορώ να μου ειπείν να πάω κατα της 7 το απόγευμα.δεν μου ειπε τη χωρός έιναι αλλά ούτε Και εγώ ότι εχω παει.ιδωμεν ελπίζω να έχει και κοπέλες
vasagia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 156
- Πόντοι
- 280
Επίσκεψη πριν από λίγες ημέρες λόγω απίστευτης πίεσης της δουλειάς, είπα να κάνω ένα μασαζάκι με φραπέ καθώς βόλευε στην διαδρομή.
7 κοπέλες είχε αλλά πήρα την πρώτη που βρήκα μπροστά μου, την Έλενα. Skinny girl με προστυχοφατσούλα. Μελαχρινό. Ευγενική, ευχάριστη γενικά στην παρέα, μασάζ καλούτσικο προς μέτριο. Αν δεν ήμουν κουρασμένος, μάλλον, θα το χαρακτήριζα μέτριο. Στ' αρνητικά της σίγουρα η ώρα, πάνω στο 20λεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ενώ το πρόγραμμα είναι 40λεπτό. Στο μισάωρο είχαμε τελειώσει. Ο φραπές ήταν γρήγορος χωρίς πάθος, ναι μεν δεν στον έπαιζε με στυλ "χύσε να τελειώνουμε" αλλά δεν χαμήλωνε ταχύτητα.
7 κοπέλες είχε αλλά πήρα την πρώτη που βρήκα μπροστά μου, την Έλενα. Skinny girl με προστυχοφατσούλα. Μελαχρινό. Ευγενική, ευχάριστη γενικά στην παρέα, μασάζ καλούτσικο προς μέτριο. Αν δεν ήμουν κουρασμένος, μάλλον, θα το χαρακτήριζα μέτριο. Στ' αρνητικά της σίγουρα η ώρα, πάνω στο 20λεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ενώ το πρόγραμμα είναι 40λεπτό. Στο μισάωρο είχαμε τελειώσει. Ο φραπές ήταν γρήγορος χωρίς πάθος, ναι μεν δεν στον έπαιζε με στυλ "χύσε να τελειώνουμε" αλλά δεν χαμήλωνε ταχύτητα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.933
- Πόντοι
- 38.177
Επίσκεψη πριν από λίγες ημέρες λόγω απίστευτης πίεσης της δουλειάς, είπα να κάνω ένα μασαζάκι με φραπέ καθώς βόλευε στην διαδρομή.
Και ποσα εδωσες αν επιτρεπεται?
papapetros22
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εθνικοτητης η κορασιδα?
κ ηλικια η χειρομαλακτρια?
κ ηλικια η χειρομαλακτρια?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
διευκρίνισες τι είναι το σπέσιαλ πρόγραμμα;;;Αντε ρε απο κει χαμω,την αλλη φορα μου λενε θα σου κανουμε σπεσιαλ προγραμμα,εσκασα 90 ευρω για κατι ζεστες πέτρες και μαλακίες.Στην Αθηνα ουτε 2 μηνες δεν θα δουλευε...απατεώνες!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
με το ίδιο πρόγραμμα;50€ είναι το πρόγραμμα. Και τις 5 φορές που το επισκέφτηκα, τόσο ήταν. Την προηγούμενη φορά μου πρότεινε η κοπέλα απ΄ μόνη της 70€ για 1 ώρα.
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
Παιδιά ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα μια μελαχρινή ονόματι Κέλυ?? Huh? Huh?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πάει η Κέλυ φίλος, θυμάμαι πριν λίγο καιρό πήγαινε μια δύο φορές την εβδομάδα και τώρα καπούτ από ότι έμαθα! Μάλλον το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί, όλα τα καλά κομμάτια φύγανε!
Πάει η Κέλυ φίλος, θυμάμαι πριν λίγο καιρό πήγαινε μια δύο φορές την εβδομάδα και τώρα καπούτ από ότι έμαθα! Μάλλον το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί, όλα τα καλά κομμάτια φύγανε!
Ευχαριστώ φιλαράκι! Ήταν πολύ πρόστυχο κ την προτιμούσα, οπότε κλείνει εδώ για μένα το συγκεκριμένο ίδρυμα μέχρι νεοτέρας...
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
Ευχαριστώ φιλαράκι! Ήταν πολύ πρόστυχο κ την προτιμούσα, οπότε κλείνει εδώ για μένα το συγκεκριμένο ίδρυμα μέχρι νεοτέρας...
ήταν η άτιμη και μετα απο πολύ δουλειά έκανε και κάτι της παραπάνω!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Η Κέλυ που λέτε είναι η παλιά η Κέλυ που δούλευε στο smile και μετά Βούλγαρη?
Guys σε σχέση με αυτό δε γνωρίζει καποιος κάτι?
Καλησπέρα guys,
έχω να επισκεφτώ το εν λόγω μέρος από περυσι την άνοιξη. Παίρνω στο τηλέφωνο που ήξερα και λέει πως δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Αλλάξε τηλέφωνο ή έκλεισε? Αν ξέρετε το νέο τηλ. στείλτε μου ένα PM, ευχαριστώ.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Παιδια εχετε καποιο τηλεφωνο!?? Ποια ειναι η τωρινη κατασταση στο μαγαζι? Φραπεδια παιζει στανταρ? Απο κοπελες τι προτεινετε???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις