Νέα

Έυ ζήν |( Β. Ολγας )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karantis

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη χθες και συνεδρεια κατω της μισης ωρας.δεν παμε καλα.

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Παίδες την Ζωή που δούλευε στο ΕυΖην τόσο καιρό δεν την πίρε κανένας πουθενά αλλού μάτι?

tomtsam

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα είχα πάει μια βόλτα το χειμώνα από το ευ ζην αλλά έφυγα.Αλλά λόγο δουλειάς  ειχα κολλήσει αυτοκόλλητα στην οικοδομή και με πειρε το αφεντικό τηλ να πάω σήμερα το πρωί να κάνω σέρβις τα κλιματιστικά αλλά λέω πρωί δεν μπορώ να μου ειπείν να πάω κατα της 7 το απόγευμα.δεν μου ειπε τη χωρός έιναι αλλά ούτε  Και εγώ ότι εχω παει.ιδωμεν ελπίζω να έχει και κοπέλες

vasagia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
156
Πόντοι
280
Επίσκεψη πριν από λίγες ημέρες λόγω απίστευτης πίεσης της δουλειάς, είπα να κάνω ένα μασαζάκι με φραπέ καθώς βόλευε στην διαδρομή.

7 κοπέλες είχε αλλά πήρα την πρώτη που βρήκα μπροστά μου, την Έλενα. Skinny girl με προστυχοφατσούλα. Μελαχρινό. Ευγενική, ευχάριστη γενικά στην παρέα, μασάζ καλούτσικο προς μέτριο. Αν δεν ήμουν κουρασμένος, μάλλον, θα το χαρακτήριζα μέτριο. Στ' αρνητικά της σίγουρα η ώρα, πάνω στο 20λεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ενώ το πρόγραμμα είναι 40λεπτό. Στο μισάωρο είχαμε τελειώσει. Ο φραπές ήταν γρήγορος χωρίς πάθος, ναι μεν δεν στον έπαιζε με στυλ "χύσε να τελειώνουμε" αλλά δεν χαμήλωνε ταχύτητα.

:hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.933
Πόντοι
38.177
Επίσκεψη πριν από λίγες ημέρες λόγω απίστευτης πίεσης της δουλειάς, είπα να κάνω ένα μασαζάκι με φραπέ καθώς βόλευε στην διαδρομή.

7 κοπέλες είχε αλλά πήρα την πρώτη που βρήκα μπροστά μου, την Έλενα. Skinny girl με προστυχοφατσούλα. Μελαχρινό. Ευγενική, ευχάριστη γενικά στην παρέα, μασάζ καλούτσικο προς μέτριο. Αν δεν ήμουν κουρασμένος, μάλλον, θα το χαρακτήριζα μέτριο. Στ' αρνητικά της σίγουρα η ώρα, πάνω στο 20λεπτο μου ζήτησε να γυρίσω ενώ το πρόγραμμα είναι 40λεπτό. Στο μισάωρο είχαμε τελειώσει. Ο φραπές ήταν γρήγορος χωρίς πάθος, ναι μεν δεν στον έπαιζε με στυλ "χύσε να τελειώνουμε" αλλά δεν χαμήλωνε ταχύτητα.

:hi:

Και ποσα εδωσες αν επιτρεπεται?

vasagia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
156
Πόντοι
280
50€ είναι το πρόγραμμα. Και τις 5 φορές που το επισκέφτηκα, τόσο ήταν. Την προηγούμενη φορά μου πρότεινε η κοπέλα απ΄ μόνη της 70€ για 1 ώρα.

papapetros22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
εθνικοτητης η κορασιδα?
κ ηλικια η χειρομαλακτρια?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αντε ρε απο κει χαμω,την αλλη φορα μου λενε θα σου κανουμε σπεσιαλ προγραμμα,εσκασα 90 ευρω για κατι ζεστες πέτρες και μαλακίες.Στην Αθηνα ουτε 2 μηνες δεν θα δουλευε...απατεώνες!!!

Arxaion85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
202
Πόντοι
280
Παιδιά ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα μια μελαχροινή ονόματι Κέλυ?? :huh: :huh:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αντε ρε απο κει χαμω,την αλλη φορα μου λενε θα σου κανουμε σπεσιαλ προγραμμα,εσκασα 90 ευρω για κατι ζεστες πέτρες και μαλακίες.Στην Αθηνα ουτε 2 μηνες δεν θα δουλευε...απατεώνες!!!
διευκρίνισες τι είναι το σπέσιαλ πρόγραμμα;;;

Arxaion85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
202
Πόντοι
280
Παιδιά ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα μια μελαχρινή ονόματι Κέλυ?? Huh? Huh?

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Παιδιά ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα μια μελαχρινή ονόματι Κέλυ?? Huh? Huh?

Πάει η Κέλυ φίλος, θυμάμαι πριν λίγο καιρό πήγαινε μια δύο φορές την εβδομάδα και τώρα καπούτ από ότι έμαθα! Μάλλον το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί, όλα τα καλά κομμάτια φύγανε!

Arxaion85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
202
Πόντοι
280
Πάει η Κέλυ φίλος, θυμάμαι πριν λίγο καιρό πήγαινε μια δύο φορές την εβδομάδα και τώρα καπούτ από ότι έμαθα! Μάλλον το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί, όλα τα καλά κομμάτια φύγανε!

Ευχαριστώ φιλαράκι! Ήταν πολύ πρόστυχο κ την προτιμούσα, οπότε κλείνει εδώ για μένα το συγκεκριμένο ίδρυμα μέχρι νεοτέρας... :hi:

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Ευχαριστώ φιλαράκι! Ήταν πολύ πρόστυχο κ την προτιμούσα, οπότε κλείνει εδώ για μένα το συγκεκριμένο ίδρυμα μέχρι νεοτέρας... :hi:

ήταν η άτιμη και μετα απο πολύ δουλειά έκανε και κάτι της παραπάνω!

Salokrs

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα guys,

έχω να επισκεφτώ το εν λόγω μέρος από περυσι την άνοιξη. Παίρνω στο τηλέφωνο που ήξερα και λέει πως δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Αλλάξε τηλέφωνο ή έκλεισε? Αν ξέρετε το νέο τηλ. στείλτε μου ένα PM, ευχαριστώ.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Η Κέλυ που λέτε είναι η παλιά η Κέλυ που δούλευε στο smile και μετά Βούλγαρη?

Salokrs

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Like
62
Πόντοι
0
Guys σε σχέση με αυτό δε γνωρίζει καποιος κάτι?

Καλησπέρα guys,

έχω να επισκεφτώ το εν λόγω μέρος από περυσι την άνοιξη. Παίρνω στο τηλέφωνο που ήξερα και λέει πως δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Αλλάξε τηλέφωνο ή έκλεισε? Αν ξέρετε το νέο τηλ. στείλτε μου ένα PM, ευχαριστώ.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Παιδια εχετε καποιο τηλεφωνο!?? Ποια ειναι η τωρινη κατασταση στο μαγαζι? Φραπεδια παιζει στανταρ? Απο κοπελες τι προτεινετε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom