Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει ρόμπα πλέον
Καλησπερα αδερφε δεν εχω περασει ποτε απο ευζην μπορεις να κανεισ μια ενημερωση ???γενικα μου προτεινεις να παω??
Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει ρόμπα πλέον
Τι να σου πω ρε συ; πέρνα να΄χεις μια άποψη όλα τα του είδους πανω κάτω τα ίδια είναι.Καλησπερα αδερφε δεν εχω περασει ποτε απο ευζην μπορεις να κανεισ μια ενημερωση ???γενικα μου προτεινεις να παω??
Δίκιο εχεις, δεν υπάρχει ρόμπα πράγμα που το χειμώνα δυσκολεύει την κατάσταση (πολλά ρούχα).Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει ρόμπα πλέον
σε εμενα ηταν πολυ ξινη οταν την ρωτησα γιατι δεν βγαζει την ρομπα μου απαντησε αμα δεν γουσταρεις να επερνες αλλη κοπελα
Δίκιο εχεις, δεν υπάρχει ρόμπα πράγμα που το χειμώνα δυσκολεύει την κατάσταση (πολλά ρούχα).
Πως είναι εμφανισιακά η Σύλβια ? Μήπως είναι αυτή που δούλευε στη Μαγκυ ?εγω που πηγα προ κανα μηνα με συλβια ρομπα υπηρχε..στο μασαζ σουπερ λεμε..χειρομαλαξη επισης φοβερη!!
Πως είναι εμφανισιακά η Σύλβια ? Μήπως είναι αυτή που δούλευε στη Μαγκυ ?
Ζωη ???? κοντοπουτανος με τατουαζακια πισω της ?????Για Silver σιγουρα, οχι amber . Γλυκο πλασμα μελαχρινο κοσμιμενο με τατου στο σωμα , ζγουρομαλικο... με τη γνωστη υποσχετικη του συστηματος αλλα με χημεια αποτελεσματικη σε μενα. Ένα δροσερο διαλειμα ;)
Όχι ρε φίλε, παιδιά με τη Ζωή πρέπει να έκανα ένα απο τα καλύτερα μασάζ που έχω δοκιμάσει, 2 φορές πήγα μαζί της και ήταν υπέροχη.. Πραγματικά όποιος ακούσει που βρίσκεται ας ενημερώσει!!!
Ανακαινίζεται... Πάντως θα βρεις αρκετές στο ΕυΖήν (αν πετυχεις τη μερα).καλημέρα σε όλους
Το αδελφάκι του Ευ Ζήν άνοιξε η ακόμα ανακαινίζεται;